2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشي ك دليلت برام قانع كننده نبود دوس پسر منم 1سالو نيم اينجا نبود اما تو اين ٦سالي ك دوستيم هرروز ...

به من گفت دارم برای همیشه میرم....نیای همه چی تموم میشه.

منم دلبستگی زیاد داشتم.نتونستم برم

الان دارم می بینم بعد ۸ سال برگشته و داره اینجا زندگی می کنه.

بنظرتون مسخره نیست....زندگیمون رو تباه کرد.عشقمون رو تباه کرد که بره ۸ سال دیگه برگرده و همین نقطه ایکه تموم کرد دوباره برگرده زندگی کنه

وای من اگه به یکی دیگه فکر کنم بخاطر شوهرم از عذاب وجدان میمیرم شما چطوری میتونید گریه کنید 😕

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

تواین هشت ساله کجابود. چقدرنامردن این پسراکلا حال میکنن باواژه ی دارم ازاین شهرمیرم منم زیاد. ازاینحرفای توخالی شنیدم

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓

[QUOTE=99972556]وای من اگه به یکی دیگه فکر کنم بخاطر شوهرم از عذاب وجدان میمیرم شما چطوری میتونید گریه کنید 😕[/QUOTEانسان پر از خاطره ست......مگه می تونی خاطراتت رو بریزی دور.

بخصوص که از احساسی سرشار باشی.

مگه می تونی عشق قدیمیت رو ببینی که همون قطعه ای که تو شور جوونی,برات می زد رو داره می زنه بتز ناراحت نمیشدید

به من گفت دارم برای همیشه میرم....نیای همه چی تموم میشه. منم دلبستگی زیاد داشتم.نتونستم برم الان د ...

اگه اينجوري ك ميگي عاشق بودي ميرفتي 

من وابستگيم خيلي زياده ب خانوادم اما وقتي گفت بريم گفت باشه ميام باهات 

كميت مهم ني كيفيت مهمه ٢٠سال با يكي زندگي ميكني و ميفهمي اصلا عشقي نيس عادته 

هميشه هم ك نبايد طرفمون قدم برداره اگه واقعا عاشق و شيفته بودي مطمئن باش ميرفتي الانم بندازش بيرون از زندگيت بي فايدس