2777
2789
عنوان

به عشقم رسیدم😊😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 123 پست
عاااااقااا نزنید ازین تاپیکا 😟😟 میزنیدم برای اونایی ک میخوان ب عشقشون برسن دعا کنید😇😇😔

منم‌نرسیدم

جز اوناییم که شدیدا به دعای همه محتاجم

ولی برای همه عاشقا  دعا میکن‌که زود زود به عشقشون برسن، و هنیشه در کنار هم خوش و خرم باشن و عشق بینشون  تا ابد پایدار باشه

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐 70 درصد درست بود

😄😄😄😄

به ۱۰ درصدم راضی ام

😘😘

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
هیشی بابا هیشی😣😣😣

ناراحت نباش عزیزکم🤗

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
هی خدا 😢 چی میشه صبح بزنگه بگه لباس خواستگاریت آماده کن دارم میام😭😭😭

عزیزم ان شالله همینجوری که میخای میشه

والله منم خیلی تو تب و تابم تا محرم عقد کنیم😓😭

در رابطه با عشقم چی ..

عشق...

🤔🤔🤔

زود عصبانی میشه و سریع پشیمون

از یه سری شرایطش میترسی که اگه اگه به سرانجام برسه تو فامیل و خانواده مطرحش کنی

گاهی دو دل میشی 

بابای عشقت یکم بیماره و کمرشم درد میکنه

یه دختر خاله داره که رابطشون خوبه

😄😄😄😄😄😄

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
عشق... 🤔🤔🤔 زود عصبانی میشه و سریع پشیمون از یه سری شرایطش میترسی که اگه اگه به سرانجام برسه تو ...

برای منم لطفا بگو پس، 😉

وای چقد خوش حال شدم عنوانتو دیدم😍

انشالله ی روز تاپیک بزنی ب عشقم رسیدم اولین نفر خودم بهت تبریک بگم😍

یکی به عشقش میرسه یا خوشحال میشه انگار دنیارو بهم دادن😍

تیکر تولد همسرم😊