2777
2789
عنوان

قانون جذب

233 بازدید | 36 پست

سلام

کسی هست ک با قانون جذب پول یا هرچیزی ک خاسته رو جذب کرده باشه؟؟

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من 

وای واقعا

چجوری

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت?postId=99918402

اینجا   

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
بله من 

چجوری یاد گرفتی قانونشو

بله من 

چه جوری خواهش میکنم راهنمایی کنید.واسه باردار شدن هم میخوام جذب کنم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
اره خيلي خوبه من 

چجوری

چه جوری خواهش میکنم راهنمایی کنید.واسه باردار شدن هم میخوام جذب کنم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید

یه تاپیک اصن تو سایت هست فقط مخصوص باردار شدن

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
چجوری

والا من ي دفتر برداشتم هر روز هرچيزي ميخام مينويسم اخرشم ميگم خدايا سپاسگذارم يعني اونارو داشته فرض ميکنم تا الان يدونه از خواسته هام براورده شده تازه من در روزم همش بهش فک ميکنم ک اونو دارم 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
چي جذب كردي؟؟چيكارا كردي برا جذب؟؟٠

ازدواج خودمو همسرم و خرید خونه و حتی سقط بچم . 

برای ازدواج با همسرم همیشه خودمو تو لباس عروس کنارش تصور میکردم توی تالار در حال رقص دقیقا همون اتفاق افتاد . همیشه دوست داشتم یه خونه بخریم توی سایت دیوار خونه ها رو نگاه میکردم و میگفتم این خونه مال من بشه اینجوری میچینمش و آخرشم یه خونه خوشکل نصیبمون شد . بچمو باردار که بودم بچه دوستم سقط شد براش خیلی ناراحت شدم یه آن به ذهنم رسید نکنه بچه منم اینطوری میشه یهو این فکر برام تکرار میشد که متاسفانه سقط شد . هر وقت بی پول میشم به پول فکر میکنم میگم الان میاد اینقد به حسابم و خداییش یه پول خوبم میاد به حسابم البته من خودم پژوهشگرم . کار انجام میدم پول بعد پروژه دریافت میکنم اما گاهی که فکر میکنم طرف وسط پروژه پول میده بهم همه چی عالی میشه

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام