هفته بیست بارداریم منو وحشتناک ترسوندن البته ب نظر خودشون شوخی بود الان جنین تکون نمیخوره و انگار یه چیز تو شکمم مث سنگ شده ک احساس میشه بنظرتون چ خاکی تو سرم بریزم😭😭😭😭😭
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
چه احمقایی بودن که زن حامله رو ترسوندن. یه مایع شیرین بخور و به چهلوی چپ دراز بکش. البته هفته ات کمه و حرکات خیلی مهم نیست. اگر خیلی نگرانی برو بیمارستان صدای قلبش رو گوش بدن
نینیت حودشو جمع کرده .همین الان برو شکلات و شربت بخور انرژی میگیره وول میخوره .منم اینجوری میشدم .ریلکس باش به هیچیم فکر نکن ارامشتو حفظ کن.اگر باز تکونی نخورد برو دکتر
برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره