2777
2789
عنوان

ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 36 پست
نینیت حودشو جمع کرده .همین الان برو شکلات و شربت بخور انرژی میگیره وول میخوره .منم اینجوری میشدم .ری ...

ان شاللع تکون بخوره دستم ب دامن همتوت واسم دعا کنین تورو خدا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نترس.چیزی نمیشه.من هفته ۳۲ بودم حواسم به بچم نبود که میشنوه چارشنبه سوری بود  تو حیاط مادرم اینا تی ان تی انداختم بچه وحشت کرد ازجاش پرید و بعدش تا چند دقیقه خودشو سفت کرده بود.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

لابد سردش شده،وقتی سفت میشن به احتمال زیاد سردش شده خودشو جمع کرده،شکمت رو به صورت دایره مانند با روغن زیتون یا هر روغنی ماساژ بده بعدم با پتو مسافری دولا کن بپبچ دور شکمت،زودی از این حالتش خارج میشه

ان شاللع تکون بخوره دستم ب دامن همتوت واسم دعا کنین تورو خدا

ایشالله عزیزم نگران نباش یکم صبر کن اگر نخورد حتما دکتر برو اورژانسی

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره