2777
2789
عنوان

آلزایمر

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 40 پست
لطف میکنی عزیزم .

تهران خیابان شریعتی نرسیده به دوراهی قلهک ابتدای خیابان مشکانی یا کودکان غزه ساختمان بزرگمهر طبقه دوم دکتر داوود معظمی

۰۲۱-۲۲۶۱۷۱۶۲

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تهران خیابان شریعتی نرسیده به دوراهی قلهک ابتدای خیابان مشکانی یا کودکان غزه ساختمان بزرگمهر طبقه دو ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی💋

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
حتما این قرصی ک گفتمو تهیه کنین الان دربارش تحقیق کن

سلام عزیزم 

این تاپیک میدونم قدیمیه 

ولی خواستم ببینم مادربزرگت بهتر شده نسبت به قبل 

و اینکه اون قرصی که گفتی تحا پوشش میده انجمن یا آزاد میگیرین داروهاشو

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

با سلام

متاسفانه اخیرا پدرم به رحمت خداوند رفتند و مقداری قرص آلزایمر از ایشان باقی مانده است. قرص ها همگی تولید کشور آمریکا و دارای تاریخ و لیبل می باشند. ضمنا مستقیما و به راحتی قابل استعلام از داروخانه ای هستند که از آمریکا تهیه شده است. قرصها به شرح زیر هستند:

قرص اکسلون (Exelon) یا ریواستیگمین (Rivastigmine) 1.5 میلی گرم و 3 میلی گرم

قرص ممانتین (Memantine) یا ابیکسا (Ebixa) 10 میلی گرم

قرص دونپزیل (Donepezil) یا یاسنال (Yasnal) 5 میلی گرم

قرص اس سیتالوپرام (Escitalopram) 10 میلی گرم

دوستان اگر کسی تمایل به دریافت قرص ها دارند، من تهران هستم. لذا جهت صحبت در خصوص هزینه و یا هرگونه سوالی با بنده تماس بگیرند:  09122365475