2777
2789
عنوان

آلزایمر

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 40 پست
تهرانی؟

خودم تهرانم ولی مامانمینا شهرستانن سمت تبریز .اوندم مهمون اینجا وضعیت مادرمو دیدم ناراحت شدم .امروز رفتن دکتر یه چنتا قرص و آمپول نوشته خدا کنه اثر داشته باشه.

عزیزم شما تهران دکتر خوب سراغ ندارین😓

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
خودم تهرانم ولی مامانمینا شهرستانن سمت تبریز .اوندم مهمون اینجا وضعیت مادرمو دیدم ناراحت شدم .امروز ...

اگه میخوای ادرس دکتر مادر شوهرمو از خواهر شوهرم میگیرم بهت میدم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوای ادرس دکتر مادر شوهرمو از خواهر شوهرم میگیرم بهت میدم

لطف میکنی عزیزم .

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
خیلی ممنون میشه بگید چه جورییه تلفنی پاسخگوست

اره بپرسین .بعد ببرینش اسکن از سر ببرین اونجا تو هر شهری یه انجمن داره .ببین واقعا خوب شدن مامان بزرگم معجزس

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
خودم تهرانم ولی مامانمینا شهرستانن سمت تبریز .اوندم مهمون اینجا وضعیت مادرمو دیدم ناراحت شدم .امروز ...

همین انجمن الزایمر تهرانه جای دیگه پولتونو هدر ندین

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
اخه ما شهرمون خیلی کوچیکه یعنی اینجا داره

احتمالا داشته باشه ببین یه قرصه اسمشو میدم بهت 

لطف میکنی

exslonببین این قرصو انجمن الزایمر به مامان جونم داد بزن تو اینترنت ببین چه قد خوبه این حالشو زیر و رو کردن سعی کنین از این تهیه کنین مخصوص الزایمری هاس

خیلی ممنون مامان بزرگ شما علایمش چی بود

مامان بزرگم یادش میرفت دسشویی کجاس پرخاشگر میشد 

بچه هاشو نمیشناخت وای چقد بد بود یه بار رفته بود تو کابینت 

اکا الان هزار مرتبه خدا روشکر با این قرصا خودش میره دسشویی حموم تا سر کوچه .

خیلی ممنون مامان بزرگ شما علایمش چی بود

مامان بزرگم اوضاش خیلی بد بود خالم خدا خیرش بده پیگیرش شد برد همین انجمن .الان همون مامان بزرگه قبلیمه 

خدارو شکر وازتون ممنونم که بهرفکر بودین

حتما این قرصی ک گفتمو تهیه کنین الان دربارش تحقیق کن