2777
2789
عنوان

آلزایمر

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 40 پست
لطف میکنی عزیزم .

تهران خیابان شریعتی نرسیده به دوراهی قلهک ابتدای خیابان مشکانی یا کودکان غزه ساختمان بزرگمهر طبقه دوم دکتر داوود معظمی

۰۲۱-۲۲۶۱۷۱۶۲

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران خیابان شریعتی نرسیده به دوراهی قلهک ابتدای خیابان مشکانی یا کودکان غزه ساختمان بزرگمهر طبقه دو ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی💋

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
حتما این قرصی ک گفتمو تهیه کنین الان دربارش تحقیق کن

سلام عزیزم 

این تاپیک میدونم قدیمیه 

ولی خواستم ببینم مادربزرگت بهتر شده نسبت به قبل 

و اینکه اون قرصی که گفتی تحا پوشش میده انجمن یا آزاد میگیرین داروهاشو

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

با سلام

متاسفانه اخیرا پدرم به رحمت خداوند رفتند و مقداری قرص آلزایمر از ایشان باقی مانده است. قرص ها همگی تولید کشور آمریکا و دارای تاریخ و لیبل می باشند. ضمنا مستقیما و به راحتی قابل استعلام از داروخانه ای هستند که از آمریکا تهیه شده است. قرصها به شرح زیر هستند:

قرص اکسلون (Exelon) یا ریواستیگمین (Rivastigmine) 1.5 میلی گرم و 3 میلی گرم

قرص ممانتین (Memantine) یا ابیکسا (Ebixa) 10 میلی گرم

قرص دونپزیل (Donepezil) یا یاسنال (Yasnal) 5 میلی گرم

قرص اس سیتالوپرام (Escitalopram) 10 میلی گرم

دوستان اگر کسی تمایل به دریافت قرص ها دارند، من تهران هستم. لذا جهت صحبت در خصوص هزینه و یا هرگونه سوالی با بنده تماس بگیرند:  09122365475