2777
2789
عنوان

آلزایمر

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 40 پست
لطف میکنی عزیزم .

تهران خیابان شریعتی نرسیده به دوراهی قلهک ابتدای خیابان مشکانی یا کودکان غزه ساختمان بزرگمهر طبقه دوم دکتر داوود معظمی

۰۲۱-۲۲۶۱۷۱۶۲

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تهران خیابان شریعتی نرسیده به دوراهی قلهک ابتدای خیابان مشکانی یا کودکان غزه ساختمان بزرگمهر طبقه دو ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی💋

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
حتما این قرصی ک گفتمو تهیه کنین الان دربارش تحقیق کن

سلام عزیزم 

این تاپیک میدونم قدیمیه 

ولی خواستم ببینم مادربزرگت بهتر شده نسبت به قبل 

و اینکه اون قرصی که گفتی تحا پوشش میده انجمن یا آزاد میگیرین داروهاشو

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

با سلام

متاسفانه اخیرا پدرم به رحمت خداوند رفتند و مقداری قرص آلزایمر از ایشان باقی مانده است. قرص ها همگی تولید کشور آمریکا و دارای تاریخ و لیبل می باشند. ضمنا مستقیما و به راحتی قابل استعلام از داروخانه ای هستند که از آمریکا تهیه شده است. قرصها به شرح زیر هستند:

قرص اکسلون (Exelon) یا ریواستیگمین (Rivastigmine) 1.5 میلی گرم و 3 میلی گرم

قرص ممانتین (Memantine) یا ابیکسا (Ebixa) 10 میلی گرم

قرص دونپزیل (Donepezil) یا یاسنال (Yasnal) 5 میلی گرم

قرص اس سیتالوپرام (Escitalopram) 10 میلی گرم

دوستان اگر کسی تمایل به دریافت قرص ها دارند، من تهران هستم. لذا جهت صحبت در خصوص هزینه و یا هرگونه سوالی با بنده تماس بگیرند:  09122365475