2789
عنوان

قزوین

694 بازدید | 14 پست

سلام دوستان اینجا کسی از قزوین هست ؟ 

میخواستم بدونم ما اگه برا عید قربان یک روزه بخوایم بیایم قزوین کجاهارو حتمااااااا ببینیم و اگه نبینیم کلاه رفته سرمون ؟ کجاها غذا بخوریم شیرینی و سوغاتی بخریم ؟ 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تازه اومدم ولی الموت قشنگه و سرده خیلی ولی میگن جادش خطرناکه  ببخشید همینو میدونم تازه خودم ...

الموتو رفتم 

دارم میرم خود شهر قزوین 

الموت چند شب خونه گرفتیم موندیم دریاچه اوان و قلعه هم رفتم

جاده اش خیلی بده واقعا ولی خودش خیلی خوب بود

شیرینی پرستو برای خرید سوغاتی 

جاهای دیدنی :سعدالسلطنه ،بازار وزیر ،الموت،چهلستون،پارک جنگلی فدک تو باراجین،اب انبار،مسجد جامع .........

غذا:کرمانی،نمونه،اقبالی،تالارشهر،فودکورت مهرو ماه

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.
الموتو رفتم  دارم میرم خود شهر قزوین  الموت چند شب خونه گرفتیم موندیم دریاچه اوان و قلعه ...

اهان عزیزم پس جادش واقعا بده ما میخواییم بریم ولی مریضیم خوب بشه 

پارک ملت خوبه 

سبزه بازار و چهلستون قزوین 

در حد همین میدونم 

که البته خودم فقط پارک ملت را رفتم 

شیرینی پرستو برای خرید سوغاتی  جاهای دیدنی :سعدالسلطنه ،بازار وزیر ،الموت،چهلستون،پارک جنگلی ف ...

ممنونم عزیزم 

کدوم یکی از این جاهارو خیلی پیشنهاد میکنی که حتما ببینیم چون فقط یک روز اونجاییم شب برمیگردیم خیلی جاهارو نمیتونیم بریم

ممنونم عزیزم  کدوم یکی از این جاهارو خیلی پیشنهاد میکنی که حتما ببینیم چون فقط یک روز اونجاییم ...

سعد السلطنه 

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

برای تفریح برید سرای سعدالسلطنه،حمام قجر،کاخ چهلستون،باراجین که عالیه مخصوصا شبا،سورتمه قزوین

برای خرید شیرینی و سوغاتی شیرینی سرای رضارو پیشنهاد میکنم یا پرستو،رضا باقلواهاش عالیه

غذاهم حتما قیمه نثار بخورین