آيسي مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5655 عنوان قزوین 694 بازدید | 14 پست سلام دوستان اینجا کسی از قزوین هست ؟ میخواستم بدونم ما اگه برا عید قربان یک روزه بخوایم بیایم قزوین کجاهارو حتمااااااا ببینیم و اگه نبینیم کلاه رفته سرمون ؟ کجاها غذا بخوریم شیرینی و سوغاتی بخریم ؟ ايشالا درمان سرطان كشف بشه 1398/05/14 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزا_خسته عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 2617 من تازه اومدم ولی الموت قشنگه و سرده خیلی ولی میگن جادش خطرناکه ببخشید همینو میدونم تازه خودم اومدم قزوین
آيسي مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5655 من تازه اومدم ولی الموت قشنگه و سرده خیلی ولی میگن جادش خطرناکه ببخشید همینو میدونم تازه خودم ... الموتو رفتم دارم میرم خود شهر قزوین الموت چند شب خونه گرفتیم موندیم دریاچه اوان و قلعه هم رفتمجاده اش خیلی بده واقعا ولی خودش خیلی خوب بود ايشالا درمان سرطان كشف بشه
لیلی_نقاش عضویت: 1396/03/09 تعداد پست: 1464 شیرینی پرستو برای خرید سوغاتی جاهای دیدنی :سعدالسلطنه ،بازار وزیر ،الموت،چهلستون،پارک جنگلی فدک تو باراجین،اب انبار،مسجد جامع .........غذا:کرمانی،نمونه،اقبالی،تالارشهر،فودکورت مهرو ماه خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.
رزا_خسته عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 2617 الموتو رفتم دارم میرم خود شهر قزوین الموت چند شب خونه گرفتیم موندیم دریاچه اوان و قلعه ... اهان عزیزم پس جادش واقعا بده ما میخواییم بریم ولی مریضیم خوب بشه پارک ملت خوبه سبزه بازار و چهلستون قزوین در حد همین میدونم که البته خودم فقط پارک ملت را رفتم
آيسي مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5655 شیرینی پرستو برای خرید سوغاتی جاهای دیدنی :سعدالسلطنه ،بازار وزیر ،الموت،چهلستون،پارک جنگلی ف ... ممنونم عزیزم کدوم یکی از این جاهارو خیلی پیشنهاد میکنی که حتما ببینیم چون فقط یک روز اونجاییم شب برمیگردیم خیلی جاهارو نمیتونیم بریم ايشالا درمان سرطان كشف بشه
آيسي مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5655 اهان عزیزم پس جادش واقعا بده ما میخواییم بریم ولی مریضیم خوب بشه پارک ملت خوبه سبزه با ... ممنونم از کمکت عزیزم ايشالا درمان سرطان كشف بشه
لیلی_نقاش عضویت: 1396/03/09 تعداد پست: 1464 ممنونم عزیزم کدوم یکی از این جاهارو خیلی پیشنهاد میکنی که حتما ببینیم چون فقط یک روز اونجاییم ... سعد السلطنه خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.
بافتخانگی عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 25 خانمای محترم ، شال و کلاه عروسکی و فانتزی بافتنی در سایزهای مختلفقبول انواع سفارشات : baftekhaneghi در اینستاگرام
abolfazl1398 عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 212 برای تفریح برید سرای سعدالسلطنه،حمام قجر،کاخ چهلستون،باراجین که عالیه مخصوصا شبا،سورتمه قزوینبرای خرید شیرینی و سوغاتی شیرینی سرای رضارو پیشنهاد میکنم یا پرستو،رضا باقلواهاش عالیهغذاهم حتما قیمه نثار بخورین
نیلوفر_ناجی عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4 اهان عزیزم پس جادش واقعا بده ما میخواییم بریم ولی مریضیم خوب بشه پارک ملت خوبه سبزه با ... سعدالسلطنه برید حتما بازارش قشنگهامامزاده حسین پارک فدک و باراجین که مسیر پیاده روی هم داره
faranak8692 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 3243 به نظرم بهترین جراح بینی استخوانی که میتونم انتخاب کنم دکتر صفدریان هستن کارشون عالیه
kazvin عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 34 من قزوینم، سعدالسلطنه و کلاه فرنگی و عالی قاپو ، همش کنار همه ، غذا هم داخل شهر نمونه ، کرمانی ، اقبالی