2777
2789
عنوان

اگر

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 32 پست
برای من خیلی جالب آنقدر راحت نظر میدین قضاوت میدین من نگفتم شخصیت منو آنالیز کنید

اره دست به قضاوتشون قویه ، تواون تاپیک هم تا گفتم قضاوت نکنین داشتن میخوردن منو

در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ،  زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دست به قضاوتشون قویه ، تواون تاپیک هم تا گفتم قضاوت نکنین داشتن میخوردن منو

نظر این ادما برام واقعا بی ارزشه 

چون خوب خودشون لو می دن که چه چه جوری هستن 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
یه کم غیر عادی هست  تو امضات لوازم آرایشی میفروشی  بعد ارشد دانشگاه تهران قبول شدی که رت ...

میخای کار دانشگاه بفرستم 

همین که میگم از ظاهر قضاوت میکنید همینه 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
اتفاقا سنشون ازمن بیشتر بود 

خب همون دیگه سن عقلیشون کمه

اینا همونایی هستن که تو نی نی سایتم خودشون رو تابلو میکنن😉😉

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
خب همون دیگه سن عقلیشون کمه اینا همونایی هستن که تو نی نی سایتم خودشون رو تابلو میکنن😉😉

موافقم باهات 

یه کم غیر عادی هست  تو امضات لوازم آرایشی میفروشی  بعد ارشد دانشگاه تهران قبول شدی که رت ...

اینو می فرستم تا یاد بگیری 

الکی ادما رو‌قضاوت نکنی

خب همون دیگه سن عقلیشون کمه اینا همونایی هستن که تو نی نی سایتم خودشون رو تابلو میکنن😉😉

مشکل اساسی با دوستم بود الان باز پیام داده چرا نگفتی ادت کنه

منم دوست ندارم‌واقعا بهش پیام بدم 

عزیزم بگو پردیس  شما گفتی دنشگاه تهران پردیس با خودش از زمین تا آسمون قبول شدنش فرق داره

پردیس نیست نوشته پردیس یا دانشکده

تا حالا کارت دانشگاه تهران دیدی 

ای خدا از دست این جماعت 

شما برو پردیس سرچ کن

ببین چی میاد 

یعنی کدوم دانشکده 

علوم اجتماعی ادبیات الهیات

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/پردیس_دانشگاهی 

رتبه ام ۱۵بود 

راضی نمی شی رتبه ام رو برات بفرستم 

پردیس نیست نوشته پردیس یا دانشکده تا حالا کارت دانشگاه تهران دیدی  ای خدا از دست این جم ...

واقعا دوستات حق داشتن که تو گروه رات ندادن

از بس پور رو و از خود راضی هستی

علتشو حالا فهمیدی چرا تورو راه ندادن

واقعا دوستات حق داشتن که تو گروه رات ندادن از بس پور رو و از خود راضی هستی علتشو حالا فهمیدی چرا ت ...

چون ضایع شدی این حرف می زنی 

من برای شعورت متاسفم 

چون ضایع شدی این حرف می زنی  من برای شعورت متاسفم

اصلا ضایع نشدم

بهتره واسه خودت متاسف باشی که حتی دوستات واست ارزش قائل نیستن

اینجا که فضای مجازی هست و زیاد مهم نیست تو فکری به حال خودت کن که فضای واقعی کسی واست ارزش قائل نمیشه

اصلا ضایع نشدم بهتره واسه خودت متاسف باشی که حتی دوستات واست ارزش قائل نیستن اینجا که فضای مجازی ه ...

عزیزم تو حرص نخور چون امروز اون خانم اومد ادم کرد

و من اون گزینه ای کسی نمی تونست تو گروه آدم کنه رو زدم

بازم برات متاسفم 

البته فک کنم سر جم دو کلاس سواد نداری 

حرفات برام اهمیت نداره 

آدم‌هایی مثل تو برام ارزش ندارن که بخام‌بیان حرف مفت بزنن

من اهمیت بدم 

تو با کامنتای که گذاشتی در واقع به شعور خودت توهین کردی