2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تجربه ی خودم 

روغن زیتون .

ینی برای موهای من فوق العاده س . هر چند وقت یکبار انجام میدم 

همین الان هم زدم به موهام . نیم ساعت بعد شستمش .

چند وقت بود نزده بودم ، بس که خشک شده بود ، کلی روغن جذب موهام شد . الان لطیف لطیف شده

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

من موهام فره

خیسش فوق العاده خوشگله 

جوری که من میرم ارایاه برا کوتاهی خی میپرسن کجا فر کردی

ولی خسکش خیلییییی بده

خیلیم میریزه

بخونیدلطفا**خدای مهربونم:میدونم از آرزوهام خبر داری و اونا فقط بین من و توان مثل یه راز...اما یه چیزی رو اینجا بلند میگم تا هرکس که دید آمین بگه .خدای قشنگم توروخدا هیچ عزیزی درد نکشه  و هیچ کس درد کشیدن عزیزشو نبینه  ..میگن ته ته التماس قسم به خود خداس خدایا توروخدا به حق هر آمینی که گفته میشه یه بیمار به زندگی شاد برگرده.آمین
عزیزم تجربه ی خودت .  روغن زیتون . ینی برای موهای من فوق العاده س . هر چند وقت یکبار انجام می ...

من خودم امتحان کردم روغن زیتونو 

یه مدت خوب بود اما باز خسک شد و وز 

بعد از حموم سشوار میکشی؟ 

اسي قربونت كسي جواب خوب داد منو هم بلايك كه مردم از دست اين موهاي وز و خشك و خشن

سس مایونز بزن یکی دوساعت بمونه بعد بشور ی ماه تکرار کن هفته ای ۳بار

کینه ای نیستم ولی آلزایمرم ندارم

واقعا تاثیرداره؟چجور بزنم؟

بخونیدلطفا**خدای مهربونم:میدونم از آرزوهام خبر داری و اونا فقط بین من و توان مثل یه راز...اما یه چیزی رو اینجا بلند میگم تا هرکس که دید آمین بگه .خدای قشنگم توروخدا هیچ عزیزی درد نکشه  و هیچ کس درد کشیدن عزیزشو نبینه  ..میگن ته ته التماس قسم به خود خداس خدایا توروخدا به حق هر آمینی که گفته میشه یه بیمار به زندگی شاد برگرده.آمین

واقعا؟ بوي بدش نميمونه؟ اگه بوش نميمونه حتما امتحان ميكنمچه شامپويي خوبه؟ من ايوروشه ميزنم با كرم موي بعدش يه مدت خوب بود الان احساس ميكنم دوباره خشن شده. تنها شامپويي كه ميساخت به موهام فيتو بود كه ديگه وسعم نميرسه بخرم. 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!