2777
2789
من خودم امتحان کردم روغن زیتونو  یه مدت خوب بود اما باز خسک شد و وز  بعد از حموم سشوار م ...

هر چند وقت یکبار تکرار کن عزیزم .

چون از سشوار و اتو استفاده میکنیم ، دوباره خشک میشه .

بخاطر همین چند وقت یکبار انجام بده ‌

برای من واقعا فوق العاده جواب میده .

روغن میریزم تو یک ظرف . موهامو میزنم تو روغن . وقتی خیلی خشکه موهام ، تمام روغنو جذب می‌کنه . تمام موهامو ماساژ میدم . یه کلاه رنگ هم میذارم سرم تا نیم ساعت . بعد با شامپو و نرم کننده میشورم . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
فقط به ساقه ی مو؟

اره ب ساقه مو.موهاتو تقسیم کن بعد با دستت سس رو بردار بزن ب موهات وقتی کارت تموم شد شونه بزن بعد جم کن موهاتو و با یه نایلون بپوشون بزا یکی دو ساعت بمونه بعد بشور

کینه ای نیستم ولی آلزایمرم ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موها چرب نمیشه که مشخص باشه؟

نه زیاد نزن،من موهام خشکه وقتی یکم زیتون میزنم و سشوار میکشم عالی میشه و موهام صاف میمونه تا حموم بعدی چربم نمیشه اصلا

قبل حموم سس مایونز یاد بزن موهات کلاه بزار دوساعت بمونه 

داخل حمام شامپوهای مخصوص موهای خشک استفاده کن و ماسک یا نرم کننده بزن

بعد حمام موهات که مرطوبه روغن کنجد یا روغن بادام تلخ بزن

واقعا؟ بوي بدش نميمونه؟ اگه بوش نميمونه حتما امتحان ميكنمچه شامپويي خوبه؟ من ايوروشه ميزنم با كرم مو ...

شامپو رو قشنگ دوبار بزنی و نرم کننده بوش نمیمونه،شامپو رو ببین چی بهت میسازه. من هد اند شولدرز میزنم نرم کننده هم اوه خوبه

اینو از گوگل خوندم .

روغن زیتون و سس مایونز  را در کاسه ای ترکیب کنید سپس از ریشه تا ساقه موهایتان را به این مخلوط آغشته نمایید. 30 دقیقه منتظر بمانید و در صورت تمایل با یک حوله گرم موهایتان را بپوشانید. در آخر موهایتان را با شامپویی ملایم و بدون سولفات شستشو دهید. یک بار در هفته این کار را تکرار نمایید.

این ماسک برای افرادی با موهای بسیار خشک مناسب است. روغن زیتون و سس مایونز موهای شما را مرطوب نگه می‌دارند و هرگونه آسیبی را کاهش می‌دهند.

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
شامپو رو قشنگ دوبار بزنی و نرم کننده بوش نمیمونه،شامپو رو ببین چی بهت میسازه. من هد اند شولدرز میزنم ...

مرسي عزيزم بابت راهنماييت

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!