وا چه معنی داره وسط دعوا رابطه خواسته میگفتی بزار اول مشگلاتمونو حل کنیم بعد برو یراغ این کارا ...
همیشه همینه ..دوسال پیشم همینطوری قهر کرد اما اونجا هروقت خواست رابطه داشتم باهاش اونم که بهش بد نمیگذشت ..ایندفعه نذاشتم اصلا ..اخه کی موقع دعوا واینا حوصله داره .اگه شوهرم رفیق نمیداشت بمن وابسته بود حیف شبا میبرنش دور میزنن واسه همون من زیاد مهم نیستم الان😢هم ازش سردشدم هم خیلی خستم ازین وضعیت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه همینه ..دوسال پیشم همینطوری قهر کرد اما اونجا هروقت خواست رابطه داشتم باهاش اونم که بهش بد نمی ...
پس تنها نیست سرش گرمه وگرنه تا حالا صد دفعه آشتی میکرد نزار بره بگرده دادو بیداد کن بگو حق نداری زندگیو به من تلخ کنی بعد خودت بری خوشگذرونی اینقدر بگو کوفتش کن
آخه اینجوری نمیشه که خودتو عذاب بدی به خودش و خونوادش بگو این رفتار ترک کنه مگه آدم چقدر صبر داره&nb ...
خانوادش کلا طرف منن ..ایندفعه زیاد بهشون نگفتم اماباهاش حرف میزنن و حتی گاهی تهدید ..اما واقعا من دیگه صبرم لبریزه خیلی سخت میگذره روزام 😢چطور باز روش میشه توصورتم نگاه کنه 😢😢😢😢