2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 45 پست
وا چه معنی داره وسط دعوا رابطه خواسته میگفتی بزار اول مشگلاتمونو حل کنیم بعد برو یراغ این کارا   ...

همیشه همینه ..دوسال پیشم همینطوری قهر کرد اما اونجا هروقت خواست رابطه داشتم باهاش اونم که بهش بد نمیگذشت ..ایندفعه نذاشتم اصلا ..اخه کی موقع دعوا واینا حوصله داره .اگه شوهرم رفیق نمیداشت بمن وابسته بود حیف شبا میبرنش دور میزنن واسه همون من زیاد مهم نیستم الان😢هم ازش سردشدم هم خیلی خستم ازین وضعیت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه همینه ..دوسال پیشم همینطوری قهر کرد اما اونجا هروقت خواست رابطه داشتم باهاش اونم که بهش بد نمی ...

پس تنها نیست سرش گرمه وگرنه تا حالا صد دفعه آشتی میکرد نزار بره بگرده دادو بیداد کن بگو حق نداری زندگیو به من تلخ کنی بعد خودت بری خوشگذرونی اینقدر بگو کوفتش کن

شوخی کن باهاش مردا یکم غرور دارن بنداز تو شوخی و اشتی کن بعد که اشتی شدین بگو بخشیدمتا دیگه تکرار نش ...

جالبه چندشب پیش اومد خونه رفت تراس رو شست و یکم حرف میزد رفتیم بالای تراس بخابیم تختارو جداگرده نیاورد کنارهم بذاره ازین خیلی میسوزم ..بعدم منم که پریود شدم همون روزا کلا خیلی اعصابم خرابه این روزا

پس تنها نیست سرش گرمه وگرنه تا حالا صد دفعه آشتی میکرد نزار بره بگرده دادو بیداد کن بگو حق نداری زند ...

اره بااین موتورای پیست میره میگرده😢😢😢😢😢اخه قبلا که میرف دور میزد انقد میگفتم نه و دعوا میشد چندوقته کاری ندارم بهش😢😢😢..چون میرف میومد دعوا میکردیم خب من خیلی عذاب میکشیدم ..کاش میشد منم میرفتم تانصف شب میگشتم تابفهمه..خیلی حالم بده کاش بمیرم خستم😢😢😢

هی چی بگم والا 😭😢😔😣😣کصافط بیشعور

اینارو بسپار به بزرگترا بشوهرت بگو بمن ربطی نداره خودتون بحرفین ..بعدم مگه اول درمورد این چیزا حرف نزدین.انشالله همه چیز واست درست بشه خیلی این روزا میدونم برات سخته عزیزم😘

خب از اینکه خواسته و شما بیمحل کردی بدش اومده ولش کن کوتاه بیا دنیا دو روزه  جفتتونم بد پریودی ...

خب فکر کن من دارم باجدیت درمورد این وضعیت میحرفم اونااخرش میگه اینو ابراز میکنه اگه قبول میکردم بازم میرف جدامیخوابید میشناسمش ..اره چون میدونه پریودم هستم انگار نمیاد بیشعور سمتم .حالا پس فردا تمومه کلا پاک میشم اما بازم نمیخوام محلش بدم .اخه یزمانی شوهرم مدلش این بود من میرفتم اشتی بارها وبارها اون ناز میکرد الان دیگه نمیخوام اینجوری باشه😔😔

سلام خیلی بده رفتارش 😢😢😢من خیلیم حساسم متاسفانه هرچقدم خودمو سرگرم کنم بازم یادم میاد😢😢...باهاش ...

آخه اینجوری نمیشه که خودتو عذاب بدی به خودش و خونوادش بگو این رفتار ترک کنه مگه آدم چقدر صبر داره 

آخه اینجوری نمیشه که خودتو عذاب بدی به خودش و خونوادش بگو این رفتار ترک کنه مگه آدم چقدر صبر داره&nb ...

خانوادش کلا طرف منن ..ایندفعه زیاد بهشون نگفتم  اماباهاش حرف میزنن و حتی گاهی تهدید ..اما واقعا من دیگه صبرم لبریزه خیلی سخت میگذره روزام 😢چطور باز روش میشه توصورتم نگاه کنه 😢😢😢😢