2777
2789

شوهرم اومد دانلود های اضافی گوشیم رو پاک کنه یهو تمام عکس ها و بعضی از برنامه هام پاک شد...عکس های نوزادی و بچگی دخترم و عکسای تولدش و کلی عکسای دیگه...😭😭چه جور میشه برگردونم؟ کسی تجربه ای داره بگه تو رو خدا...

💕 با خدا باش پادشاهی کن💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیروز این گندو زدم تمام عکسام پاک شد دوتا برنامه هم دانلود کردم اما فایده نداشت،فقط بعضی از عکسا تو سطل زباله مونده بود

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

نمیدونم داداشم خدمات کامپیوتری داره بلده باید بدی بیرون واست برگردونن 

همه عکساتو تو گوگل درایو آپلود کن تا هیچوقت پاک نشن من همه رو اونجا آپلود کردم خیالم راحته مخصوصا عکسای  دخترم خیلی مهمه برام

من یه برنامه ای دارم برا کامپیوتره که الان خونه مامانم ایناس کامپیوتر اگه عکسات تو کارت حافظه باشن م ...

اگه گوشی رو به حالت کارخونه برگردونیم اگه ریکاوریش کنیم بازم عکسارو بالا میاره؟

یا الله.یا محمد.یا علی.یا فاطمه.یا حسن.یا حسین
نمیدونم داداشم خدمات کامپیوتری داره بلده باید بدی بیرون واست برگردونن  همه عکساتو تو گوگل درای ...

چکار کنیم گوشی رو حتی اگه ریکاوری بشه عکسی بالا نیاره؟منظور برای فروش مثلا؟

میخوای بفروشی و پاک بشن همه چی؟ یا میخوای برگردونی؟

میخوام بفروشم؟حالا از وقتی اسم ریکاوری رو شنیدم دنبال راهیم که دیگه هیچ وقت عکسا و فایل ها بالا نیاد؟

میخوام بفروشم؟حالا از وقتی اسم ریکاوری رو شنیدم دنبال راهیم که دیگه هیچ وقت عکسا و فایل ها بالا نیاد ...

همین الان از داداشم پرسیدم گفت اگه تنظیمات کارخونه رو بزنه سخته برگشتن عکسا ولی گفت بگو اگه میخواد خیالش راحت تر باشه بده فلش بزنن بعدش بفروشه