2777
2789
عنوان

نازایی

185 بازدید | 26 پست

سلام 7ساله ازدواج کردم جلوگیری نداشتم هرگز باردار نشدم بعد از سه سال رفتم دکتر فهمیدم شوهرم واریکوسل داره ده روزه عمل کرده کلومیفن میخوره یعنی میشه منم باردار بشم بعد از این همه سال 

منتظر معجزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکبار سنوگرافی دادم و کلومیفن و ویتامین مصرف کردم اون زمان خبر نداشتم شوهرم واریکوسل داره باردار نشدم. بعد یکسال رفتم دکتر عکس رنگی دادم گفت همه چیز عادیه اما عفونت داری دارو داد مشکلم حل شد راستی بهم کمت متفورمین هم داد الان نزدیک سه ساله متفورمین میخورم 

منتظر معجزه 

اگر روزی قسمت منم بشه میام نینی سایت تایپک میزنم خیلیا خوشحال میشن خیلیا امیدوار میشن لطفا همه کسایی که بعد چند سال باردار میشن بیان بگن بقیه روحیه بگیرن

منتظر معجزه 
چرا نشی منم یه روزی تنها ارزوم این بود. و الان بچه دارم و یادم رفته اون روزا. درکت میکنم. صببببر داش ...

ممنونم ازت دلشاد جان هفت سال کم نیست من هيچوقت نرفتم دنبال درمان ده روز پیش عمل کرد شوهرم فقط رفته بودیم آزمایش بدیم علت نازایی رو بفهمیم 

منتظر معجزه 
بچه ها واریکوسل جریانش چیه؟

واریکوسل شایع ترین علت ناباروری مردانه عزیزم اسپرم و تحرک کاهش پیدا میکنه باید عمل بشه شوهرم از بچگی واریکوسل داشته تحرکش 17 درصد و اسپرم 12 میلیون بود توی آخرین آزمایش. حالا تحرک در صورت عادی باید بالای 60 درصد باشه حتی بیشتر اسپرم هم باید سیصد میلیون باشه 

منتظر معجزه