2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 26 پست
منم هفت سال باردار نشدم. ای وی اف کردم. شوهرم از همه نظر ضعیف بود و کمی واریکوسل داشت. دکتر گفت عمل ...

آی وی اف هزینش زیاده ما سال 95 دکتر گفته بود بیا عمل کن به خاطر هزینه ها نرفتیم الان توی سال 98 عمل کرده فعلا ده روز گذشته دارو مصرف میکنه تا یکسال منتظر میشم اگر نشد دیگه مجبورم به فکر کاشت باشم 

منتظر معجزه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو سال و نیم.. هر دوتامون ضعیفیم... دوماهه هر ماه دوبار پریود میشم  دیگه از خودم متنفرم

ببین برای پریودی منظم این کارا خیلی مفیده دقت کن ورزش پیاده روی رقص کاهش وزن. متفورمین. رازیانه روزی یه لیوان ترک شرینی و شکر خوردن گرمی جات 

منتظر معجزه 

سلام یه گروه بود به اسم انتقالی ها تو تل خیلی خوب بود درباره نازایی وای یوای وای واف اگه لینکشو کسی داره بزاره ماهم عضو بشیم قبلا عضو گروهش بودم خیلی خوب بود الان ندارم 

سلام یه گروه بود به اسم انتقالی ها تو تل خیلی خوب بود درباره نازایی وای یوای وای واف اگه لینکشو کسی ...

سلام عزیزم والا من خودمم دنبال گروه هستم راجب ناباوري باشه پیدا نمیکنم 

منتظر معجزه 

من حتی راضيم خواب ببینم بچه دار شدم به خوابش هم راضیم خیلی ناراحت میشم از ترحم و طعنه بقیه خدایی هيچوقت پیش نيومده کسی باردار بشه حسادت کنم اما بقیه برعکس رو فکر میکنن بیشتر طرز فکر بقیه آدمو خورد میکنه 

منتظر معجزه