سلام 7ساله ازدواج کردم جلوگیری نداشتم هرگز باردار نشدم بعد از سه سال رفتم دکتر فهمیدم شوهرم واریکوسل داره ده روزه عمل کرده کلومیفن میخوره یعنی میشه منم باردار بشم بعد از این همه سال
منم هفت سال باردار نشدم. ای وی اف کردم. شوهرم از همه نظر ضعیف بود و کمی واریکوسل داشت. دکتر گفت عمل ...
آی وی اف هزینش زیاده ما سال 95 دکتر گفته بود بیا عمل کن به خاطر هزینه ها نرفتیم الان توی سال 98 عمل کرده فعلا ده روز گذشته دارو مصرف میکنه تا یکسال منتظر میشم اگر نشد دیگه مجبورم به فکر کاشت باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام یه گروه بود به اسم انتقالی ها تو تل خیلی خوب بود درباره نازایی وای یوای وای واف اگه لینکشو کسی داره بزاره ماهم عضو بشیم قبلا عضو گروهش بودم خیلی خوب بود الان ندارم
من حتی راضيم خواب ببینم بچه دار شدم به خوابش هم راضیم خیلی ناراحت میشم از ترحم و طعنه بقیه خدایی هيچوقت پیش نيومده کسی باردار بشه حسادت کنم اما بقیه برعکس رو فکر میکنن بیشتر طرز فکر بقیه آدمو خورد میکنه