2777
2789
عنوان

خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 42 پست

دوست عزیز، اتفاقا باور کن ۹۹ درصد تاپیک خیانت راسته، کسی دلش نمیاد به دروغ به زندگی خودش نسبت خیانت بوده،اما این دردی آدم نمی تونه به آشناها بگه، اما برای اینکه دق نکنه میاد به دوستان مجازی بگه تا خالی بشه، تا نظر اون ها رو بدونه، من خودم کسی هستم که بهم خیانت شده، خیلی زجر کشیدم اما تاپیک هم نزدم فقط بخاطر اینکه دوست نداشتم یکی بیاد بگه دروغه،سرکاریه، اما توی بعضی پستها این رو گفتم 

همون ک واسه اسم بود تو بودی دیگ

اها😅😅😅اره من بودم.نه فعلا که نترکیده

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی‌داره ... خب ادمی ک در حقش بدی میشه دلش میخواد پیش دو نفر بگه حالا چ مجازی چ حقیقی یکم حس کنه ...

من و سایر دوستان که همسر شما رو نمیشناسیم

ممکنه حسادت ایجاد کنین در ما و دعوایی تو زندگی ما رخ بده

تشکر خوبه بجاش باشه

همسر من کاری درحقم کرد که من اگه تا عمر دارم ازش تشکر کنم بازم کمه ولی این دلیلی نمیشه من بیام اینجا بگم

اینجا چه دردی دوا میکنه

خوبه که تو خونه براش زن باشم

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

والا منم نیومدم تاپیک بزنم بگم.... همه بدبختیامم قورت دادم... شاید تو تاپیک بقیه دوستان که از خیانت گفته بودن منم حرفی زدم ولی جای دیگه نگفتم، چون نه دردی دوا میشه و تازه یکی مثل شما میاد میگه دروغ میگی... 

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
خب شاید یه نفر هیچ همصحبتی نداره که بتونه بهش اعتماد کنه و راز زندگیشو بگه ما خانوما هم با صحبت کرد ...

درمورد مورد دوم چی؟؟

مثلاً خانمی میاد میگه همسرم ماشینشو زده به نامم

خونشو زده به نامم

منه نوعی بهش حسادت میکنم و بطور ناخداگاه همسر ایشونو با همسر خودم مقایسه میکنم و در دلم حس بدی به همسرم پیدا میکنم و این حس بد تو رفتارم باهاش اثر میزاره و خود بع خود زندگیم جهنم میشه

درمورد مورد دوم چی؟؟ مثلاً خانمی میاد میگه همسرم ماشینشو زده به نامم خونشو زده به نامم منه نوعی ب ...

خب شما نمیخواد به قسمت دومش فکر کنی، 

به قسمت اولش فکر کن که شوهرت بهت خیانت نکرده و خدا رو شاکر باش

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
دیشب یکی گف سیسمونیم 50 م شد من خیلی ناراحت شدم ک مارک دلیجان گرفتم حس کردم من دارم اشغال میخرم

اصلاً اینطور نیست

سیسمونی خوبه با دله خوش خریده شه نه با اعصاب زهرمار

من خودم هیچی نگرفتم همشو مامانم و مادرشوهرم خریدن

چون همسرم درحال حاضر شاغل نیست و بچم تا سه ماه دیگه به دنیا میاد خوبه این روزای خوشو با این چیزا خراب کنم؟؟؟؟ اون سیسمونی تا چند وقت مورد استفاده بچه قرار میگیره؟؟

خوبه آدم تو این شرایط اقتصادی به فکر آینده اون نوزاد باشه نه سیسمونیش 

این بچه مدرسه باید بره دانشگاه بعدها ازدواج کنه تمام این مراحل یه چیز میخواد اونم پوله 

درمورد مورد دوم چی؟؟ مثلاً خانمی میاد میگه همسرم ماشینشو زده به نامم خونشو زده به نامم منه نوعی ب ...

خب عزیزم این دلیل نمیشه که داره دروغ میگه، اینجا آدمهای زیادی هستند با روحیات مختلف، برونگرایی،درونگرا.....هرکس ی جوری، یکی شادیها رو جار میزنه، یکی دردها رو، یکی سوالاتش رو، از دید من همه تاپیکها راسته و اگر بتونم جواب مناسب رو میدم و هیچ وقت شک نمی کنم، بعضی از تناقض های کوچیک رو میدارم پای اینکه طرف میخواد شناسایی نشه

من و سایر دوستان که همسر شما رو نمیشناسیم ممکنه حسادت ایجاد کنین در ما و دعوایی تو زندگی ما رخ بده ...

کسی که انقدر تحت تاثیره پس زیاد نباید وارد جامعه بشه ک حسادتش بر انگیخته نشه ، چون چنین ادمی حتی یبار بره مدرسه سراغ پسرش ببینه فلانی ماشین زیر پاشه میاد دعوا میکنه با شوهرش که چرا من ندارم ، یا فلانی مدل بالاترشو داره . یکبار بره توی یه خیاطی ببینه کسی طلا داره یا صبحت میکنه مسافرت کجا برم  بازززز حسادتش تحریک میشه..

اون دورانی ک خانوما با یه چایی ریختن میتونستن دل همسرشونو شاد کنن و محبتشونو نشون بدن تموم شده 

نمیگم در حد افراطی ولی دیگ تو‌دنیای مجازی هم حرف زدن از نقاط مثبت زندگی هم خوبه .حرف من اینه که از دیدن خوشحالیه بقیه خوشحال بشیم و قانون نزاریم ک هرکی میگ خوشبخته اینطور نیس بدبحته .♥️مثبت باشیم

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
دوست عزیز، اتفاقا باور کن ۹۹ درصد تاپیک خیانت راسته، کسی دلش نمیاد به دروغ به زندگی خودش نسبت خیانت ...

متاسفم

ولی ماها کاره ای نیستیم 

کار باید به کاردن سپرده شه 

کاردون مشاور حقوقی و مشاور خونواده اس

والا منم نیومدم تاپیک بزنم بگم.... همه بدبختیامم قورت دادم... شاید تو تاپیک بقیه دوستان که از خیانت ...

حرف منم همینه

اصلاً اینطور نیست سیسمونی خوبه با دله خوش خریده شه نه با اعصاب زهرمار من خودم هیچی نگرفتم همشو مام ...

اره واقع دوستم

ا منم هیچی نگرفتم مامانم میگیره امروز زنگ زد کلی ذوق کرد ک گهواره خریده

البنه من هنوز حامله نیستما خخخ

مامانم زودتر داره برام میخره ک فشار نیاد بهش 

البته تو اقدامم انشالله این ماه باردار باشم

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
خب شما نمیخواد به قسمت دومش فکر کنی،  به قسمت اولش فکر کن که شوهرت بهت خیانت نکرده و خدا رو شا ...

جرعت نداره خیانت کنه

سر و تهشو یکی میکنم😎

خب عزیزم این دلیل نمیشه که داره دروغ میگه، اینجا آدمهای زیادی هستند با روحیات مختلف، برونگرایی،درونگ ...

خیلی از خانما هستن که تحت تاثیر زندگی بقیه قرار میگیرن

ب نظرم اين مشكل شخص خواننده ست ك حسادت ميكنه و بايد بره مشكل حسادت خودشو حل كنه من ب شخصه ازين حرفا نميزنم ولي اگه كسي هم بياد بگه همسرش براش فلان كارها رو كرده حسادت نميكنم اصلا چون ب اين رسيدم ك هركس زندگي شخصيش براي خودشه با شرايط خودش پس مقايسه نميكنم هرگز ك منجربه حسادت بشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️