2777
2789
عنوان

خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 42 پست
متاسفم ولی ماها کاره ای نیستیم  کار باید به کاردن سپرده شه  کاردون مشاور حقوقی و مشاور ...

عزیزم خب در مورد هر تاپیکی میشه این ادعا رو کرد، در مورد بیماری نوزاد برو پیش متخصص اطفال، در مورد آشپزی باید رفت سایتهای آشپزی، در مورد شوینده ها باید رفت هایپر، پس برای هر تاپیکی جای بهتری برای جواب گرفتن هست؟!!!!پس اصلا چرا اینجا باید تاپیک زد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که انقدر تحت تاثیره پس زیاد نباید وارد جامعه بشه ک حسادتش بر انگیخته نشه ، چون چنین ادمی حتی یبا ...

آدم نباید از مسائل شخصیش جایی بگه

این درست نیست

طرف حتی اگه به همسرشم چیزی نگه پیش خودش دلزده میشه

بالاخره ما هممون خانمیم و روحیات همو میشناسیم

به گفته دوستمون دیشب اینجا یه خانمی گفته سیسمونیش شده ۵۰ میلیون واسه من که حتی نمیتونم خودم یه جوراب یا گلسر برا دخترکم بخرم یه خورده خزه 

نیست؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
اره واقع دوستم ا منم هیچی نگرفتم مامانم میگیره امروز زنگ زد کلی ذوق کرد ک گهواره خریده البنه من هن ...

ان‌شاءالله به دل خوش و سلامتی 

امیدوارم یه بچه توپول و گوگولی مگولی خدا بهتون بده😍😍😍

ب نظرم اين مشكل شخص خواننده ست ك حسادت ميكنه و بايد بره مشكل حسادت خودشو حل كنه من ب شخصه ازين حرفا ...

دقیقاً منظور من همینه که شما گفتین

زندگیا با هم فرق داره 

برا جوون ترا یه خورده سخته 

برا اونایی که تازه ازدواج کردن

عزیزم خب در مورد هر تاپیکی میشه این ادعا رو کرد، در مورد بیماری نوزاد برو پیش متخصص اطفال، در مورد آ ...

این چیزایی که شما میگین با چیزایی که من میگم فرق داره

مثلاً آدم برا هر مشکلی که پا نمیشه بره دکتر اطفال 

یه چیزایی برحسب تجربه اس

ولی اینکه بیایم درباره چیزایی که همسرامون برامون خریدن بگیم یه جورایی پز دادنه و این رفتار ناشایسته

خب منم تا بحال مادر نشدم، پس هیچکس تیکر بارداری نزنه تا من حسودی نشه و تحت تاثیر قرار نگیرم؟!

مادرشدن یه امر خداییه

ان‌شاءالله خدا به همه خانما بچه بده و هیچ کی درانتظار نوزاد نباشه

ولی اینکه من بگم همسرم برام یه سرویس خریده که خدایی نیست😐 چه بسا دروغ بگم 

مثلاً امروز خانمی اومدن تو یکی از تاپیکا که برا یه بنده خدای دیگه بوده از خیانت همسرش گفته 

راست یا دروغشو نمیدونم و قضاوت نمیکنم

ولی همه خانما افتادن رو سرش که داری دروغ میگی😐 

اگه این ماجرا حقیقت داشت میدونین چه حالی به اون خانم دست میده؟؟😢 

ایشون از صبح اول وقت ساعت ۶ و نیم اینا بود تا ساعت ۱و نیم ۲ تو نی نی سایت بودن این همه تایم میشه کلی کار کرد

والا اگه منم جای همسر این خانم بودم بهش خیانت میکردم

چه دلیلی داره یه خانم این همه تو سایت باشه پس کار خونه چی؟؟ غذا چی؟؟

مادرشدن یه امر خداییه ان‌شاءالله خدا به همه خانما بچه بده و هیچ کی درانتظار نوزاد نباشه ولی اینکه ...

خب باشه در این مورد حق با شما، اما مگه خیانت پز داره که من الکی بیام بگم بهم خیانت شده

خب باشه در این مورد حق با شما، اما مگه خیانت پز داره که من الکی بیام بگم بهم خیانت شده

امروز تو نی نی سایت بودید؟؟

این خانم چیزایی میگفتن که برا همه عجیب بوده😐

خیانت پز دادن نداره

باعث میشه من به همسرم شک کنم که نکنه اونم آره...

امروز تو نی نی سایت بودید؟؟ این خانم چیزایی میگفتن که برا همه عجیب بوده😐 خیانت پز دادن نداره باع ...

نه نبودم، اما من به شخصه تایرهای خیانت رو میخونم، چون درد مشترک من هم هست، میخوام بدونم بر استارتر چه گذشته، وجه اشتراکش با شوهر خائن من چیه، واکنشش چی بوده.......

نه نبودم، اما من به شخصه تایرهای خیانت رو میخونم، چون درد مشترک من هم هست، میخوام بدونم بر استارتر چ ...

تو پربازدیدای امروز هست

همونی که همسرش اینستاشو داده به دوست دخترش

خانمی به اسم گل عاشق اونجا از خیانت همسرش میگه 

من و شما کاری از دستمون برنمیاد چون متخصص نیستیم و درثانی از همه ماجرا خبر ندارین مت اون چیزیو میشن ...

چ ربطی داره اینجا همه جور ادم هست مشاور ماما پزشک وکیل پرستار .بعدم طرف نمیاد که کارش حل بشه میاد که درد دل کنه و چیزایی که نمیتونه تو دنیای واقعی بگه تو مجازی میگه که اینجا لااقل دلش خالی بشه .....