m6895 مدیر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 1509 عنوان دعام کنید😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 16 پست میشه برام دعا کنید خواستگارم همونی که میخوام باشه تا من هم راحتشم از طعنه ها و نیش وکنایه ها حال من خوب است اما تو باور نکن! 1398/05/14 | 14:57 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
f_kyokushin عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 240 امیدوارم هرچند شما باید بدونی چقدر شرایطم سخته اینکه همش فکر می کنم اون ادم برمیگرده اون همه صحبت کردیم،باز برگشتید سر خونه اول؟هرچند حق میدم بهتون😔کمکی از دستم برنمیاد اما اگه امری بود در خدمتم😔ای کاش میتونستم کمک کنم بهتون اینو از ته دلم میگم،ولی حیف چونان چوبی در آستینم کرد روزگار؛که معنی سکوت تلخ مترسک را فهمیدم...
f_kyokushin عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 240 امیدوارم هرچند شما باید بدونی چقدر شرایطم سخته اینکه همش فکر می کنم اون ادم برمیگرده هرچقدر که زمان میگذره و اون نمیاد،احتمال اینکه فراموشتون کرده باشه بیشتر میشه ها،الان ازش خبری دارید؟اصلا شاید بیماری خاصی گرفته،شایدیکی دیگه رو انتخاب کرده!یه پرس و جو کنید مخفیانه این حرفم سخته باورش اما نمیدونم چرا اذیت میشم میبینم وضعیتتونو چونان چوبی در آستینم کرد روزگار؛که معنی سکوت تلخ مترسک را فهمیدم...