2821
2789
انشالله همونی ک میخای باشه مال من که همش بدرد نخورن یا بدرد بخوراش جور نمیشن یا هیچی فقط غم و غصه

مثل مال من .اینا هم قراره امروز بیان من ازهمین میترسم یا بدرد نخوره یا ...

حال من خوب است اما تو باور نکن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خدا بهترین رو برای بنده هاش درنظر میگیره شاید تو یه چیزی بخوای که به صلاحت نیس واگذارکن بخودش

انشاله هرچی مصلحته همون بشه اما خسته شدم از طعنه های ناحق

به طعنه زنها بگو اگه منم مثل شما فله ای انتخاب میکردم الان چندتا بچه داشتم ولی من هرکسی رو نمیتونم ق ...

میدونی از بخت بدم فله ای اونا هم کار دولتی دارن موقعیت خوب اجتماعی و خانوادگی دارن همین باعث شده احساس غرور کنن و هرچی میخوان به من بگن نمیگن ازدواج قسمته خواسته خداست هر کس یه سرنوش داره د ل نسوزونیم

انشاله هرچی مصلحته همون بشه اما خسته شدم از طعنه های ناحق

منم طعنه کنایه زیاد شنیدم خیلی وقتا گریه کردم قایمکی هیچکس نفهمید فقط خداروصدا زدم گفتم اون چیزی که خوبه رو برام درنظر بگیر دیر بشه اما آدم خوب نصیبم کن خیلی گریه کردم خیلی حرف شنیدم با اینکه۲۰ سالم بود سعی کردم خودمو از اون آدما دور کنم

الان خداروهزاربارشکر خوشبختم خیلی راضیم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
منم طعنه کنایه زیاد شنیدم خیلی وقتا گریه کردم قایمکی هیچکس نفهمید فقط خداروصدا زدم گفتم اون چیزی که ...

منم فقط شنیدم به طعنه هاشون خندیدم همش گفتم خدا هست شب تا صبح گریه کردم گفتم خدا میبینه 

ان شا الله همونی که میخوای باشه 👊

امیدوارم هرچند شما باید بدونی چقدر شرایطم سخته اینکه همش فکر می کنم اون ادم برمیگرده

2828
2791
2779
2792