2777
2789
عنوان

ینی میشه منم عروسسسس بشم😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 67 پست
هميشه شاد و خوشبخت باشين كنار هم🌹

الهی آمین.مرسی از دعای گلت عزیزم همچنین شما تاابد سبز...

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانش فوت کزده😔😔😔😔😔

اخی طفلی انشالله خدارحمتش کنه 

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
بعدشم اینکه من دوس پسرمو میشناسم پسری نیس که با موقعیت بالا با حرف بقیه با دوسال سربازی نظرش راج ...

پسرا اصلا قابل پیش بینی نیستن والا ما ک بد کسیو نمیخوایم ایشالا بهش برسی

ممنون عزیز دلممممم

ان شالله به زودی دوریاتون تموم بشه...

من و همسرم هم دانشگاهی بودیم خانوادم واسشون خدمت رفتن خیلی مهم بود . عشقمم سریع السیر درسش که تموم شد رفت سربازی اصلا هم عوض نشد مخصوصا اون دوران دوری باعث شد عمیقا عشقمون بیشتر بشه .

امیدوارم زودی سربازیش تموم بشه بیای بگی عقد کردیم و داریم کارای عروسیمونو میکنیم😍

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
2790
2778
2791
2779
2792