2777
2789
عنوان

ینی میشه منم عروسسسس بشم😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 67 پست
با اينكه شوهرم ادم خوبيه ولي من هنوز حسرت اونو دارم خيلي دوستش داشتم خيلي مامانم اينا نذاشتن منم هرك ...

عزیزمممم شاید قسمت ی جوره دیگه بودی

الان دیگه متاهلی.

بهتره بهش فک نکنی

شوهرتو دوس داشته باش به اون عشق بورز

فکرای قبل نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اينكه شوهرم ادم خوبيه ولي من هنوز حسرت اونو دارم خيلي دوستش داشتم خيلي مامانم اينا نذاشتن منم هرك ...

زیادبهش فک نکن سعی کن ازش خبری بهت نرسه اونوقت راحت میتونی کناربیای.

👈واسَم بجَنگ گیرافتادی واسَت جون میدم👉
ممنونممم ان شاء االله شما هم♥️♥️♥️

عزیزم منوجانه جانمم همکلاسی بودیم پنج سال منو دوس داشت منم بعد دانشگاه عاشقش شدم بعد یک سال و نیم رابطه آقایی کارمند شد و شرط داداشم این بود بعد تحقیقات کامل در مورد خودش باید با فیش حقوقی بیاد خونمون ک قربون خدابرم از همه چی سربلند بیرون اومد و الان خانوادمم راضین ازش اونم روز به روز عاشق تر میشه و منم همینطور حاصل عشقمونم یه پسره یک سال و سه ماهس البته خانواده ی آقایبمم برا ب دست اوردن من خیلی تلاش کردنا الان گاهی اوقات اگ ی بحث کوچولو داشته باشیم جانه جانان زود میاد و میگ اسون ب دستت نیاوردم ک دلتو بشکنم راحت رد شم.😘😍☺

تو هم همه شرایطو بسنج اگ خانواده هام موافقنو میتونه زندگیتو تامین کنه ک بعدا عشق تبدیل ب نفرت نشه و تپ عشقش ثابت قدمه لحظه ای درنگ نکن بله رو بده اتفاقا عشق قبل ازدواج اگه کامل و راستین باشه خیلیم عالیه و بعد ازدواج محکم ترم میشه.خوشبخت شی گلم.

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
زیادبهش فک نکن سعی کن ازش خبری بهت نرسه اونوقت راحت میتونی کناربیای.

اتفاقي خبرشو شنيدم كاش نميشنيدم 😑😞

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️

البته هر چند شوهر ادم خوبم باش مادر شوهر ی خرده .... چی بگم والا خخخخخخه

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
عزیزم منوجانه جانمم همکلاسی بودیم پنج سال منو دوس داشت منم بعد دانشگاه عاشقش شدم بعد یک سال و نیم را ...

همیشه شاد و خوشبخت کنار هم بمونین به پای هم پیر بشین🌹😗