2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭کمک!!!

337 بازدید | 26 پست

سلام 😔امروز صبح بیدارشدیم ازخواب اومد توآشپزخونه گفت سرم گیج میره و نشست سرمیزپاشد خواست بره یهو افتاد گفت دست و پام بی حس شده یهو چی کارکنم نگرانشم دفترچه بیمش هم باید درخواست بده اداره نگرانم تورو خدا اگ راه حلی دارین بگین 😔هنوزم همونجوریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن 115

خودشون میان فشار همسر تو میگیرن اگه نیاز بود بیمارستان

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

عزیرم نگران نباش شاید فشارش یا قندش افتاده اما حتما ببرش دکتر بیمارستان برو ارزون میشه هزینه اش

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

وااا بعنی چی 

خب دفترچه بیمه نداره 

ببرش دکتر ازاد 

از جونش که عزیزتر نیست

اگه فشارش بالا پایین نباشه چربی خونشم بالا نباشه 

احتمالا از گوش میانیشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

شاید ضعیف شده وای خیلی بده بهش برس غذای مقوی بده منم اینجوری شدم هم از استرسه و هم ضعیفی 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

نرفتین هنوز بیمارستان

احتمالا یا گوشش عفونت کرده

یا فشارش پایینه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

الن تو با خودت چ فکری کردی تاپیک زدی منتظر مهر دفترچع ای بابا سریع برسونش ب بیمارستان

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه