2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭کمک!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 26 پست
گوش میانی چیه 

مرکز تعادل توی بدن 

بعضی موقعا اینجوری میشه و به عللی باعث سدگیجه میشه و درمانشم فقط استراحته 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یه محلولی هست بهش میگن سرم خوراکی من هرکسی از اطرافیان فشارش میوفته این محلول رو میدم میخوره بهتر میشه

آب ولرم و یه نوک انگشت نمک و یه قاشق عسل

البته به دیابتیا حتما باید عسل طبیعی بدین

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
ن 

کم قوت شده .ببین عرق بهار نارنج+گلاب+عرق بیدمشک قاطی کن هرکدوم اندازه چندقاشق قڋاخوری یعنی ترکیب همش بشه نصف لیوان.بعد ی قاشق غذا خوری عسل رو بهش اضافه کن خوب ک ترکیب شد نصف دیگه لیوان رو اب بریز کلا بشه یک لیوان پر از ابو چیزایی ک گفتم.بهش بدی خوب میشه .

پسته؛شیره ی گوشت؛ماهی؛و... اینارو بهش بده تقویتش کن 

خداازدهنت بشنوه 

ولی باید دکتر بری شاید فشارش بالا باشه

نمیشه الکی الکی سر سری بگیری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮