2777
2789
عنوان

خیانت مردای نی نی سایت😐

257 بازدید | 21 پست

واقعا هرروز چندتا تاپیک خیانت هس من نمیگم همش دروغه ولی بیشترش حس میکنم دروغه اخه مرداینی انقد نترس و وقیح شدن؟هم اینکه وقتی میگیم طلاق بگیرید میگید کسیو ندارم الان تو ایران فقط ده درصد خانواده ها پشت دختراشون نیسند بقیه تا بفهمند همچین موضوعیه پشت دخترشون هستن مگه میشه اخه؟!

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باور نمیکنم مخصوصا مورد دومو 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

تا تو اون شرایط ادم نباشه درک نمیکنه الان همه بدشدن اینهپه تو خیابون ریخته خب هموناهم زناشون میان اینجا تاپیک میزنن شوهرامون خیانت کردن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من باور نمیکمم😐شوهر من و شوهر خواهرم وقتی باهمون دعوا میکنن خودزنی میکنن ولی تاخالا انگشتهاشونم به ما نخورده😶

همشم میترسن ولشون کنیم بریم طلاق بگیرم.خانوادا مم سنتی اصلا نمیزارن طلاق بگیریم

اً
اطراف من که پره از این مردا باور میکنم

اخه مثلا بدون ترس از طلاق و ابروریزی انقد راحت خیانت میکنند؟حداقل پنهونی میکنند بعدم ینی واقعا خانواده دختر پشتش نیس ک طلاق بگیره؟

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙

خانواده ها حمایت می کنن 

خود خانوما حاضر به برگشت نیستن 

میگن اگه برگردیم میشیم کلفت خونه پدری 

میگن الان به یه نفر باید جواب بدیم اون موقع به هزار نفر

تو جدول زده 25 سال اینده را نخواهد دید سه حرف اولش هم ا.س.ر در اومده.... چی میشه به نظرتون؟🙄🙄................... #بیمار_اعصاب_و_روان_دیوانه_نیست

حالا خیلیا هم دارن خیانت میکنن دستشون رو نشده  وگرنه اونا هم تاپیک میزدن  در کل اینجا مجازیه...راست و‌دروغ هیچی معلوم نیس

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

آخه میدونی روز به روز همه چی تو این مملکت به نفع زنا میشه مثلا مهریشونو قسط بندی میتونن بگیرن ، فقط 14 تاشو میتونن بگیرن (: باید تمکین کنن و سازش حتی در صورت فاحشه بودن شوهرشون ((: اینجا همه چی به نفع ماست یعنی کلیش واس ماس ((:

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
خانواده ها حمایت می کنن  خود خانوما حاضر به برگشت نیستن  میگن اگه برگردیم میشیم کلفت خون ...

ینی این بدتر از زندگی با یه مرد اشغاله؟

اخه مثلا بدون ترس از طلاق و ابروریزی انقد راحت خیانت میکنند؟حداقل پنهونی میکنند بعدم ینی واقعا خانوا ...

پنهون میکنن ولی گندش درمیاد یه دفعه اطرافیان من یا بچه دارن نمیتونن طلتق بگیرن اکثرشونم خانواده هاشون پشتشون نیستن

و دیگر هیچ...

ینی این بدتر از زندگی با یه مرد اشغاله؟

تو خیلی از خانواده ها بله 

تو جدول زده 25 سال اینده را نخواهد دید سه حرف اولش هم ا.س.ر در اومده.... چی میشه به نظرتون؟🙄🙄................... #بیمار_اعصاب_و_روان_دیوانه_نیست