واقعا هرروز چندتا تاپیک خیانت هس من نمیگم همش دروغه ولی بیشترش حس میکنم دروغه اخه مرداینی انقد نترس و وقیح شدن؟هم اینکه وقتی میگیم طلاق بگیرید میگید کسیو ندارم الان تو ایران فقط ده درصد خانواده ها پشت دختراشون نیسند بقیه تا بفهمند همچین موضوعیه پشت دخترشون هستن مگه میشه اخه؟!
با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم قد۱۷۲ وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙
( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون ) خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
تا تو اون شرایط ادم نباشه درک نمیکنه الان همه بدشدن اینهپه تو خیابون ریخته خب هموناهم زناشون میان اینجا تاپیک میزنن شوهرامون خیانت کردن
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
آخه میدونی روز به روز همه چی تو این مملکت به نفع زنا میشه مثلا مهریشونو قسط بندی میتونن بگیرن ، فقط 14 تاشو میتونن بگیرن (: باید تمکین کنن و سازش حتی در صورت فاحشه بودن شوهرشون ((: اینجا همه چی به نفع ماست یعنی کلیش واس ماس ((:
من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: