2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂نمیدونم والا من باردار بودمو میدونستیم . جنسیت رو نمیدونسیم فقط همسرم خواب دید تو خواب بهش الهام ...

عزیزممم خدا حفظش کنه برات . الان بارداری؟ خودتون خواستید بشه یا ناخواسته بود؟

😂😂نمیدونم والا من باردار بودمو میدونستیم . جنسیت رو نمیدونسیم فقط همسرم خواب دید تو خواب بهش الهام ...

همسر منم قبل زایمانم تو خواب و بیداری پسرمو دیده بود قیافشو برام توضیح داد دقیق دنیا اومد همون شکلی بود یه پسر با چشمای مشکی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عزیزممم خدا حفظش کنه برات . الان بارداری؟ خودتون خواستید بشه یا ناخواسته بود؟

بله میخواستیم 😇اصلا کلا ما نخواسته نداریم ما اومدیم که بخواین فقطط 😇😅😂یه تنه براتون ایران جوان که هیجی ایران نوزاد میسازم🤣🤣

بله میخواستیم 😇اصلا کلا ما نخواسته نداریم ما اومدیم که بخواین فقطط 😇😅😂یه تنه براتون ایران جوان ک ...

اخه خب بعضیا شرایطش رو ندارن نمیخوان مخصوصا تو این وضعیت اقتصادی . مبارک باشه پاقدمش با برکت باشه . بچه اولتونه؟