2777
2789
عنوان

حتی این جام کسی من و دوست نداره 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 65 پست
حتی توام ک دو روز بگذره از چشمت میوفتم

نه باووو

من همیشه چشاموبازنگه میدارم نمیذارم بیفتی  

عجق خودمی جیگر

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی

اول از همه سعی کن که خودت خودتو دوست داشته باشی. همینطوری که هستی خودتو بپذیر و به خودت احترام بذار. رفتار و احساس تو نسبت به خودت، باعث میشه دیگران هم نسبت به تو همونطور باشن. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز بگذره توام دوسم نداری دیگ

عزیزم دوست داشتن آدما دست خودشونه..اگه مهارت سخنوری، اطلاعات بالا، مهارت هنروری، خوشرویی یا فنوتیپ جذابی داشته باشی حتما دوست داشتنی خواهی بود

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
اگه واسم نوتلابگیری بیشتردوس    

همیشه به همه محبت کردم چ مالی چه جانی ولی حالا ک دیگ نه مالی توان دارم هیچ کی کمکم نمیکنه

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
انقده زشتم همیشه حسرت بقیه رو میخورم با اینکه اصلا حسود نبودم

پول که داشته باشی قیافه مهم نیس

حالااخلاقم داشته باشی بدنیس

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی

من از کسی بدم نمیاد عاشق همتونم 😘😘😘

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
عزیزم دوست داشتن آدما دست خودشونه..اگه مهارت سخنوری، اطلاعات بالا، مهارت هنروری، خوشرویی یا فنوتیپ ج ...

حالا ک من زشتم افسردم  خوش تیپ نیسم چیکار کمم

🍦🍨🍧بفرما نوش جان 

چه دست ودل باز  

بخدا دیگ بریدم     هیچ کس و ندارم

ادم وقتی تنها میشه اولین فکرش اینه ک چقدر این دنیا بده و کسی دوستش نداره عزیزم توکل کن ب خدا و هر صبح سوره یاسین بخون و ذکر لگو ، هم دلت اروم میشه و هم فرجی در گشایش مشکلات

پول که داشته باشی قیافه مهم نیس حالااخلاقم داشته باشی بدنیس

خب مشکل دیکم اینه به شام شبم موندم  از دیشب هیچی نخوردم

فدا سرت بابا خودت عاشق خودت باش 

منم کسی دوسم نداره ولی خودم خیلی خودمو دوس دارم

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!   
اصلا هیچ کی من و دوست نداره حتما من خیلی بدم دیگ کسی دوسم نداره 

منم خیلیا دوستم ندارن.حتی بابام.اصلا مهم نیست.واسه چیزایی که دوست داری زندگی کن.حال کن.عشق کن.این روزا دیگه برنمیگرده

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
ادم وقتی تنها میشه اولین فکرش اینه ک چقدر این دنیا بده و کسی دوستش نداره عزیزم توکل کن ب خدا و هر صب ...

خدام دیگ من و نمی بینه از همون بچگی نمیدید