2777
2789

از بچگی کسی دوسم نداشت هیچ کس 

حتی خودم از خودم متنفر شدم واقعا 

تمام سعی ام و میکنم که با بقیه رفتارم خوب باشه ولی هیچ کس نداره نداره حتی اینجا 

حتی اینجا ک فضای مجازیه

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون

الهی 

من تورودوس  

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خودتو دوس داری؟؟

ببین عزیزم اصلا مهم نیست کسی دوستت داشته باشه یا نه، چون ما مسول خلقیات مردم نیستیم ، وقتی خودتو دوست بداری همه وظیفه شون میشه تو دوست بدارن و بهت احترام بزارن

اگه واسم نوتلابگیری

بیشتردوس   

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی
اینجا هیچکس هیچکس و دوست نداره عزیزم 

به خدا گاهی من براشون اینقدر حرص میخورم😄

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

ای جان.کمبود محبت و کمبود اعتماد بنفس گرفتی.

من تو بچگیم به خواهرم میگفتم هیچکی منو دوست نداره اونم میگفت چون دوست داشتنی نیستی . من سعی کردم دوست داشتنی بشم خخخ توام سعی کن