2777
2789

تو‌نت بزن مرغ سایو 

خوشمزس

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگي داره واسه ي چه غذايي باشه 

پيازداغ رنده درست كن ، زردچوبه بزن ، مرغارو باهاش تفت بده طلايي بشه ، بعد يكم هويج و فلفل دلمه اي و يه پيازدرسته بنداز توش ، با فلفل سياه و نمك . بعد آبجوش بريز بذار بپزه. وقتي پخت سسش غليظ شد رب سرخ كن بهش اضافه كن با زعفرون دم شده و آلو 

من پیازو سرخ میکنم یکم طلایی شد مرغو میندازم روش تا با پیاز تفت بخوره..بعد رب و ادویه میزنم..بعدم آب میزارم بجوشه هویجو فلف دلمه ایم میشه..غوره م که الان فصلشه چنتا دونه بنداز عاالی میشه..

روش دیگه مرغو سرخ کن بعد پیازو سرخ کن رب و ادویه بزن بعد مرغو بنداز توشو آب بریزو بزار بجوشه..

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜

اول باپیاز تفتش بده بعد بهش پودر سیر زردچوبه دارچین فلفل وکاری و رب بزن یکم که سرخ شد به مقدار خیلی کمی بهش ابجوش اضافه کن و فلفل دلمه و هویج و الو رو بهش اضافه کن من بعضی وقتا توش الو یا شلیل یا سیب میریزم خیلی خوب میشه 

اول باپیاز تفتش بده بعد بهش پودر سیر زردچوبه دارچین فلفل وکاری و رب بزن یکم که سرخ شد به مقدار خیلی ...

سیب و شلیل اولین باره می شنوم ، حتما امتحان میکنم

کاش تصویرت نفس می کشید مادر