2777
2789

اول خودم میگم 

تو دوران عقد بودیم تولدم بود وسط هفته هیچوقت همسرم اونموقع نمیومد خونه مون منم باخودم فکر میکردم همون آخر هفته میاد و اصلا آمادگی نداشتم حالا نگو با مادرم هماهنگ کرده بوده که منو غافلگیر کنه خواب بودم که یهو دیدم با کادو و دسته گل و شیرینی بالا سرمه مثل چوب خشکم زد ولی خوشحال شدم گفتم الان میام بشین . رفتم سرو صورتم رو شستم و مثلا بخودم رسیدم و رفتم پیشش اونروز که گذشت آخر هفته اومد کلی بهم خندید و گفت نمیخاستم ناراحتت کنم ولی با اون آرایشی که تو کرده بودی ترسناک تر شده بودی خخخخخخخ 

خوب در عرض 5 دقیقه یهو از خواب پاشی و بری صورت بشوری و با آرایش برگردی چی میخای بشی

یبار رفته بودیم یه وسیله از برادر شوهرم اینا بگیریم تو ماشین بودیم هی اونا میگفتن بیایین خونه یهو بجای اینکه بگم نه لباس راحتی تنمه خجالت میکشم گفتم نه لباس زیر تنمه نمیشههههه😂😂😂😈

نمیدونم‌سوتیه یانه دوران عقدمون توماشین‌ک بودیم سرهر‌پیچی‌ک‌ماشین میزد لُپ همسرموبوس‌میکردم‌دیگ‌عادت کرده بود اگ‌بوس نمیکردم‌ناراحت میشد.😐😅

حالایه روز سریه پیچ خیلی وحشتناک خم‌شدم‌بوسش کنم‌اونم‌حواسش پرت شد ک ماشیم‌جلوییه وایستاده یهو خوردیم ب ماشین‌جلوییه منم‌با کله رفتم توشیشه شیشه خرد شد توسرم😐🤕ازاونوقت هروقت میگ‌بوسم‌کن‌یاد سردرد اون‌روز میوفتم☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار با دوستم دم یه غرفه کتاب فروشی بودیم کتاباشو نگاه میکردیم بعد من یه کتاب گرفتم دستم قیمتشو خوندم با ذوق و تعجب

به دوستم گفتم ببین این کتابه ۹ تومنهههه بعد فروشنده ام که صدای منو شنیده بود گفت اون ۹۰ تومنه😁

من:😒

هیچی دیگه به سرعت برق محو شدم