2777
2789
اره عزیزم..با بیمه شده برام 500بستگی داره به بدن هر کی یکی دارو زیاد میخواد یکی زیاد نمیخواد من با ق ...

البته من نزدیکه 2 ملیون پول آمپولا شد ومکمل واسه شوهرم فقط اینماه ولی پول آی یو آیشد 750

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا هم این دزدارو داشتین؟اره. همش میخوام سعی کنم بهش فکر نکنم..اخه میگن هر چی الان علائم باشه بخاطر ...

می دونی چیه مهدیه من یکم نسبت به علائم بی خیال شدم چون ماه پیش که طبیعی اقدام کردیم موقع تخمک گذاری همین علائمو داشتم تا یک هفته مونده به پریودم علائمم رفت مریود شدم واسه همین دیگه توجه نمی کنم

خدا به هممون کمک کنه..انشالله ناامیدمون نمیکنه هممون مامان ی بچههه سالم میشیم🙏

انشأالله انشأالله به حق همین ماه 🙏🙏

می دونی چیه مهدیه من یکم نسبت به علائم بی خیال شدم چون ماه پیش که طبیعی اقدام کردیم موقع تخمک گذاری ...

اره بهتره..دکترم میگفت اصلا بی بی چک نزن فقط 14روز بعد برو ازمایش..به شما هم گفتن؟

شوهرتون ضعیفه؟ به شوهرم هیچی ندادن گفتن خوبه

شوهر من واریکوسل داره اسپرمش کم تحرکه خودمم تنبلی تخمدان ویدونخ لوله دارم بخاطر بارداری قبلیم که خارج رحم بود می خواستم میکرو کنم ولی دکترم خداروشکر گفت شانسشو داری با آی یو آی فعلا آی یو آی کن خدا کنه برامون نتیجه داشته باشه

اره بهتره..دکترم میگفت اصلا بی بی چک نزن فقط 14روز بعد برو ازمایش..به شما هم گفتن؟

دکترم بهم هیچی نگفت فقط بهم یه شیاف داد گفت هر شب بزار 15 روز دیگه آزمایش بده

شوهر من واریکوسل داره اسپرمش کم تحرکه خودمم تنبلی تخمدان ویدونخ لوله دارم بخاطر بارداری قبلیم که خار ...

انشالله...تو نی نی سایتم کمتر بیایم بهتره..هی یکی میگ گرفت یکی دیگ میگ نگرفت به ادم استرس میدن..

انشالله...تو نی نی سایتم کمتر بیایم بهتره..هی یکی میگ گرفت یکی دیگ میگ نگرفت به ادم استرس میدن..

انشأالله که ما هم مثبت میشیم هفته دیگه بدون دردسر به امید حق🙏🙏😍😍

دکترم بهم هیچی نگفت فقط بهم یه شیاف داد گفت هر شب بزار 15 روز دیگه آزمایش بده

بی بی چک نزیم بهتره چون بی بی چک چند روز ک پریودی عقب افتاد نشون میده ولی 14روز بعدش نشون نمیده..برای همین میگن فقط ازمایش

بی بی چک نزیم بهتره چون بی بی چک چند روز ک پریودی عقب افتاد نشون میده ولی 14روز بعدش نشون نمیده..برا ...

آره اتفاقا من موعد پریودم دیرتره ولی گفت آزمایشو زودتر انجام بدم