2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ماه دیگه میخام انجام بدم ولی شوهرم قبول کرده فقط یکباربریم ینی اگه منفی بشه که احتمالش هم هس دیگ ...

انشأالله که مثبت نیشه مشکلتون چیه اگه مشکل خیلی زیاد باشه دکتر میکه یرلسا آی وی اف حتما شانس داریو واسه آی یو آی ولی خب بعضیام خودشون حرف دکتر گوش نمی کنن اصرار می کنن که فقط آی وی اف ولی خب یکبار امتحان کنید حتما انشأالله که جواب می گیرید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
البته من نزدیکه 2 ملیون پول آمپولا شد ومکمل واسه شوهرم فقط اینماه ولی پول آی یو آیشد 750

من ای یو ای شدم ۵۶تومن مرکز دولتی مهدیه کیلینیک صبوحی ..با کلی دم و دستگاه پیشرفته

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
من ای یو ای شدم ۵۶تومن مرکز دولتی مهدیه کیلینیک صبوحی ..با کلی دم و دستگاه پیشرفته

منم دومین بار دفعه پیش رفتم آی یو آی کردم دولتی برامون 30 تومن تموم شده بود

انشأالله که مثبت نیشه مشکلتون چیه اگه مشکل خیلی زیاد باشه دکتر میکه یرلسا آی وی اف حتما شانس داریو و ...

من شوهرم خیلی مشکل داره ولی به بدبختی راضیش کردم همین یکباربریم برای کاشت براهمینم دوس دارم چیزی باشه که نتیجه بده

من شوهرم خیلی مشکل داره ولی به بدبختی راضیش کردم همین یکباربریم برای کاشت براهمینم دوس دارم چیزی باش ...

شما کجا هستید حتما زیر نظر یه دکتر خوب و دلسوز باشید

درد داره؟😖 

ن..عزیزم. منم همش فکر میکر میکردم درد داره حتی گریه ام گرفت همش از دکترم میپرسیدم درد داره اینا بهم میخندید میگفت تو شب ازدواجت چیکار کردی...ولی وقتی انجام داد داشت میرفت گفتم تموم شد واقعا پس چرا من نفهمیدم. ...فقط اون لحظه صلوات فرستادم 5تا تموم شد..بعدش کلی از دست خودم حرص خوردم چقد الکی استرس داشتم