2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ؟معلومه دیگ خانم امپول نیس ی لوله خیلی نازک میزارن تو رحم با سرنگ انتقال میدن..من هفته ق ...

منم هفته قبل انجام دادم چه حالتایی داری مهدیه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

خانما کسی امپول اچ سی جی زده؟؟

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
منم هفته قبل انجام دادم چه حالتایی داری مهدیه

زیرشکمم تیر میکشه گاهی وقتااا دمای بدنم میره بالا...هر روز بیشتر میشه

یهو گر میگیرم..یکم کار میکنم ذرذ ش بیشتر میشه..نمیدونم بخذا اینا برای چیه

زیرشکمم تیر میکشه گاهی وقتااا دمای بدنم میره بالا...هر روز بیشتر میشه یهو گر میگیرم..یکم کار میکنم ...

منم زیر شکمم تا چندروز پیش سنگین بود درد داشت الان نه سینه هام مخصوصا نوکش درد می کرد الان نوکش بهتر شده ولی یکم درد می کنه بنظرم ربطی به علائم نداره البته من سومین باره که انجام دادم 

اره عزیزم..با بیمه شده برام 500بستگی داره به بدن هر کی یکی دارو زیاد میخواد یکی زیاد نمیخواد من با ق ...

واسه من آزاد حساب کرد با اینکه ییمه تکمیلی داشتیم شد 750

منم زیر شکمم تا چندروز پیش سنگین بود درد داشت الان نه سینه هام مخصوصا نوکش درد می کرد الان نوکش بهتر ...

قبلا هم این دزدارو داشتین؟اره. همش میخوام سعی کنم بهش فکر نکنم..اخه میگن هر چی الان علائم باشه بخاطر امپولیه ک زدیم..برای همین همش سعی میکنم بهش فکر نکنم..ولیییی خیلییی امیدوارم دکترم میگفت حتما میگیره بازم نمیدونم