2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شروع انقباضاته 

اگه سزارینی هستی که باید عمل بشی اگرنه 

که دو هفته وقت داری برو دکترت قرص میده انقباضاتتو کم می کنه تا 40 هفته برسونی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

البته اینم بگم ک دیروز عصر یه قاشق روغن کرچک خوردم با یه لیوان دم کرده ی تخم شدید.یه پیاده روی خیلی خیلی طولانی ام داشتم از دیشب انقباض دارم شکمم مث سنگ میشه زیردلم شدید دردمیاد ۵دقیقه خوبم دوباره دردمیاد

من میخوام زودتر زایمان کنم

اوکی

بسلامتی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من میخوام زودتر زایمان کنم

می تونم بپرسم چرا؟

وقتی زحمت طبیعی رو بخودت می خوای بدی بچه بمونه تا 40 که بهتره