2821
2789
عنوان

دلم گرفته...

153 بازدید | 14 پست

سلام...

دیشب ک رفتم پیش ماما،بهم گفت سه کیلو اضافه کردی،باید آزمایش بدی ببینیم چرا اینقدر ضافه کردی،بچه هم پایینن تا دوهفته دیگه نیومد بالا باید بررسی کرد شاید وزن نگرفته

خلاصه یه عالمه چیز گفت من ترسیدم،بعدش اومدم شوهرم گفت چی گفت،بهش گفتم

توقع داشتم ارومم کنه اما اونم چهارتا گذاشت روش بهم گفت بعدشم گیر داد الان تو طبیعی میخوایی یا سزارین منم اینقدر استرس حرفای دکتر داشتم گفتم نمیدونم از الان نمیخوام بهش فکر کنم بعد گفت تو وقتی دلیلی برا حرفت نداری ازش فرار میکنی و...

تا وقتی ک بیرون بودیم اخلاقش خوب بود اومدیم خونه باهام حرفم ب زور میزنه

خیلی دلم گرفته

اصلا این روزا از شوهرت انتظار خوبی نداشته باش.  نی نی هم حتما حالش خوبه نگران نباش. روزی هرچند ...

از وقتی ک حامله شدم همش ب خواهرش میگه زن من فلان چیزو میخوره توام بخور خواهرش نمیخره خوده شوهرم میبره براش میخره

خواهرشو دکترم میبره جدیدا

من ی آزمایش خون داشتم و ی دکتر قلب هر دوتاش باهام قهر بود پیاده ام کرد گفت میشینم تو ماشین تو برو

نمیگم ب خواهرش نرسه ولی منم ی توقعاتی دارم

خواهرش شوهر داره و دوتابچه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مردا انگار با حامله شدنِ ما، هورموناشون به هم میریزه! 

نگران نباش این چیزا گذراس و به خاطر شرایط جدید به وجود اومده. 

سعی کن توی مواقعی که باهم خوشید، توقعاتتو‌خیلی خلاصه و مفید بهش بگی. 

من کمتر کسی رو دیدم که توی حاملگیش واقعا از همسرش راضی باشه

آخه من از بعدشم میترسم

بعدش ک ان شاالله بچه بیاد یه زندگی جدیده اگه بخواد اینطوری باشه من تنها چیکار کنم

منم پنج ماهه زایمان کردم و با جر و بحثا دارم زندگی میکنم.  سعی کن قبل از زایمانت همسرتو برای ب ...

آخه چیکار کنم از الان ی حرفایی میزنه اصلا از بعد زایمان میترسم

خونه بابام هم نمی ذاره درست برم میگه هفته ای یه ساعت تا دو ساعت برو خودمون خونه زندگی داریم

من واقعا احتیاج دارم دورم شلوغ باشه