2777
2789
عنوان

یه کم تو اینستاگرام

79 بازدید | 8 پست

ادم میچرخه دلش برای مردم میسوزه

اول جوونها و نوجوونها که بدون کسب هنر و دانش و ورزش و هیچی با ادا دراوردن و جلف بازی و دابسمش و اینها میخوان دیده بشن

دوم جوونها و کمی مسن ترها که پدرومادرهستن با ارایش کردن و شیرکردن عکسهاشون تو اتلیه های گرون قیمت میخوان پز خوشبختی بدن

قبول دارید نگاه سطحی کودک و نوجوون و بعدش جوون و میانسال و مسن به زندگی چقدر زیاد شده؟؟؟ اونم بخاطر سرعت و سهولتِ دیده شدن و تایید گرفتن (لایک و فالو و قوربون صدقه های الکی که پشتش تمسخره)

💖 پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده 🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون پدر مادرا ک عکس فیلم بچهاشون میزارن و مجبورش میکن فلان چیزو بگو فلان کارو بکن چرا نمیگی  کو ...

وای اون روشا

همه به بچه طفل معصوم فحش میدن میگن روشا گوش تلخه

ولی اصل مطلب کارگردانشه که ننشه

💖 پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده 🤲

یک قانونی وجود داره یعنی در واقع یجور تئوری که بهش میگن قانون ۱ درصد.

جنبه های مختلفی داره ولی در مورد اینترنت مفهومش اینه که یک درصد از استفاده کنندگان اینترنت تولید محتوا انجام میدن و باقی ۹۹ درصد صرفا مصرف کننده یا کپی کار هستن.

مضاف بر این اینستا تو رده بندی سلامت شبکه های اجتماعی در رده های پایین قرار داره و در نتیجه جو حاکم بر اینستا چندان سالم نیست.

وای اون روشا همه به بچه طفل معصوم فحش میدن میگن روشا گوش تلخه ولی اصل مطلب کارگردانشه که ننشه

یه بار دیدم لایو گذاشته بود هی میگفت مامان دلم نمیخواد برقصم دلم میخواست مامانشو خفخ کنم😠😠😠

یک قانونی وجود داره یعنی در واقع یجور تئوری که بهش میگن قانون ۱ درصد. جنبه های مختلفی داره ولی در م ...

اره دیگه دابسمش و تکرار چالشهای مسخره از همون دسته

بجای اینکه به بچه هامون مولانا و حافظ یاد بدیم

هنرنمایی زیمناستیک و ... را شیر کنیم ازین چرندیات شیر میکنیم

هرچند اون هنرنماییها طرفدار ندارن و حسادت میشه بهشون

کلا ایرانیها هم که ادمهای کارهای راحتن

از زیبایی یه تپه ارایش کردنو بلدن نه ورزش کردن و فیت بودن و رفتارِ زیبا

از تو چشم بودن هم فقط جلف بازی