2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکم مثبت شدولی چرا

344 بازدید | 25 پست

هنوز نتیجه بتا نیومده امروز تمام ازمایشاتو انجام دادم چرا تا دیروز حالت تهوع داشتم سرگیجه داشتم ولی امروز هیچی نگرانم نکنه چون امروز صبحانه نخوردم یا بیشتر کار کردم بچهه ضربه دید خداااایاااابه شوهرمم گفتم .میترسم یعنی چی شده

نه بابا هیجی نشده

برا من حالت تهوع تازه از هفته هشتم شرو شد

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثه شمام یه روز علائم دارم یه روز ندارم امروزم سینه هام شل شدن میترسم همش

ترس نداره طبیعیه 

ممکنه یه روز علایم داشته باشید و یه روز نداشته باشید

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

من خوردم زمین بچه چیزش نشد با کار خواست طوریش شه😂تهوع ک نه هفته نداشتم اصلا طبیعیه ی روز داری ی روز نداری دعا کن کلا نداشته باشی

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
ممنونم ک آرومم کردی عزیزم 

خواهش