2777
2789
عنوان

عروس مزاحم......

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 36 پست
موافقم.. درکت میکنم... منم شرایط تورو دارم تقریبا ولی واسه آزمون افسرده ام احساس میکنم فقط باید سهمی ...

رفیق من بی سهیمه قبول شد .‌موفق باشی اجی جان

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

با برادرتون در میون بزارین ،اون باهاش صحبت کنه

خودت اگه مستقیم بگی بهش بی سیاستیه

به داداشتم جوری بگو که بهش بر نخوره

اگر از اون زن دوستا باشه که دیگه با ملایمت خیلی بیشتری بگی

کلا این مشکل شما ریسکه مطرح کردنش بالاست😂

خدایا ، دعای هر کی که واسم دعا میکنه قبول💛💚🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست گلم خب بیاد خونه شوهرشه چه اشکال داره.و اما اگه دخالت میکنه تو کلا ندیده بگیرش چند بار خودتو به نشنیدن بزن دیگه بهت کار نداره.واسه کار کردنش هم عزیزم خونه شماست خودت پاشو کمک مامانت.خدا سلامتی رو از خودتون نگیره که بخواین محتاج کمک بقیه باشید.این نیز میگذرد.....مطمئن باش داداشت اینا رو میبینه ولی شاید واقعا کاری از دستش برنمیاد شما محلش نده به کار خودت برس.

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
نمیشه من مادرم فوت شد چن سال پیش .منم تک باید حتمن تو خونه باشم 

خوب راحت بگو درس دارم !!!  رو در بایستی نداره!!!

یا نهایتا در باز نکن !!!  بگو جایی بودم !!  مهمونی  فروشگاه  کتابخونه  سالن مطالعه کلاس ورزشی!!!

شایدم داداشت خواسته حالا که مادرتون فوت شدن بیشتر به شما سربزنه اما نمیدونه شما تیاز به ارامش داری

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
چقد با معرفته ایشون!معمولا عروسا از خونه مادرشوهر فرارین

بامعرفت وقتیکه بیاد کمکشون کنه نه که چتر شه هیچ کار نکنه

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
شایدم داداشت خواسته حالا که مادرتون فوت شدن بیشتر به شما سربزنه اما نمیدونه شما تیاز به ارامش داری

داداشم واقعن خوبه بهمون سر میزنه کمک میکنه روابطمون خوبه ومن به خاطر این تحمل میکنم به خاطر پدر ,برادر ,آبرو....

انفرادی شده سلول به سلول تنم خود من در خود من زندانی ست. 
در بگو دیوار بشنوه بگو مامان  نمیدونم کیه  هست تو فامیل خاله فلانی میگه انقد سنگین بی دعوت ...

باور کن چن بار عروس هماسیمون رو گفتم اون بدون دعوت نمیاد .....ولی عروس ما کلید خونه رو هم داره 

انفرادی شده سلول به سلول تنم خود من در خود من زندانی ست. 
باور کن چن بار عروس هماسیمون رو گفتم اون بدون دعوت نمیاد .....ولی عروس ما کلید خونه رو هم داره 

دیگه رو بهش دادید اینطوری!

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
داداشم واقعن خوبه بهمون سر میزنه کمک میکنه روابطمون خوبه ومن به خاطر این تحمل میکنم به خاطر پدر ,برا ...

یک پدت برو کتابخانه درس بخون من خونه داییم همیشه خواهرهای زنداییم با خنواده هاشون اونجا بودن و شلوغ بود بعد دختردایی کنکور داشت چون اونجا ارامش نبود رفت کتابخانه درسشوخوند شماهم حتما اینکاربکن

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
اره راست میگی ولی خدایی خیلی مزاحمه 

من پدر شوهرم که فوت شد مدام شوهرم برای اینکه اونها احساس تنهایی نکنن من و بچه رو برمی داشت می برد اونجا   بعد خواهر شوهرم مدام کم محلی می کرد !!  تو دلم می گفتم من از خدامه نیام و سر خونه زندگی خودم باشم بعد تازه به اجبار میارن منو و بعد کم محلی می کنن!!!

آخرش سر یه موضوعی دعوامون شد حالا مدام زنگ می زنن که بیا ولی دیگه من نمی رم!!!!!

مگه من مسخره اونهام که هر وقت نیاز داشتن برم و هر وقت بهم نیاز نداشتن پرتم کنن بیرون!!!!!

داداشم واقعن خوبه بهمون سر میزنه کمک میکنه روابطمون خوبه ومن به خاطر این تحمل میکنم به خاطر پدر ,برا ...

گلم وقتی ایشون هر روز اونجاست مهمون حساب نمیشه بخشی از کارهارو بسپر به ایشون بگو فلانی جان بیا اینو

کمک بده اینکار بکن اونکارو بکن،برادرتم اعتراض کرد بگو اینجا خونه خودشه اشکالش چیه،اما بی زبون نباش که سوءاستفاده کنه ،بیاد آماده بخوره بره.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است