راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡
بسیار عالی،انسان با افرادی که بهشون علاقه داره محشور میشه،انشاالله که همگی با خاندان رسول الله و محبین ایشون محشور بشیم.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....