2777
2789
عنوان

شهید حججی 🌹🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 47 پست

بچها لطفا کسایی که معتقد نیستن نیان تاپیک خراب کنند 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من رفتم سر خاکش ی حاجت مهم داشتم خواستم بین من و خدا واسطه بشه اما حاجتمو نگرفتم دیگه نمیرم

😕

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چقدر بهش توسل کردم هم خودش هم ابراهیم هادی...حیف دیگه کاغذ میشم ولی ازشون هیچی نمیخوام

لابد صلاحتون نبوده عزیزم وگرنه خدا بندشو بی جواب نمیذاره 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
هم سرش رفت هم زنش بنده خدا 😐😅😅

یعنی از نظر شما هیچ همسر شهید یا زن شوهر مرده ای حق زندگی و ازدواج مجدد نداره!!!!!

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
لابد صلاحتون نبوده عزیزم وگرنه خدا بندشو بی جواب نمیذاره 

چی بگم....

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
مطمئنا حججی برای هر چیزی شهید شد  برا حجاب شهید نشششد  ربطی ب حجاب نداره

عزیزم خواستم صحبت این شهید و بذارم همین 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
یعنی از نظر شما هیچ همسر شهید یا زن شوهر مرده ای حق زندگی و ازدواج مجدد نداره!!!!!

😐😐 من اینو گفتم ؟!!!

زمان می بلعد و می بلعد و چیزی باقی نمی گذارد ......                                           

عزیزم بحث نکنید اصلا ریپ نکنید به نظرم بعضی کاربرا برای خراب کردن تاپیک میان فقط 

چیز بزرگی نبود ک صلاحی نباشه..نمیدونم دیگه دعا نمیکنم اصلا

ما فکر میکنیم‌ امر کوچکیه،چون خودم تجربه دارم میگم.فکر نکنید شعار میدم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سرت سلامت😘

سلامت باشی عزیزم 

آره دومین سالگردشه

من یادمه عروسیم بود همون موقع بود بعد شوهرم روز عروسی که باماشین اومد دنبالم دیدم عکس شهید حججی را زده روماشین عروس خیلی خوشحال شدم.

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
آره دومین سالگردشه من یادمه عروسیم بود همون موقع بود بعد شوهرم روز عروسی که باماشین اومد دنبالم دید ...

آخی عزیزم ان شاء الله خوشبخت بشی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز