2777
2789
عنوان

كمك كردن

44 بازدید | 6 پست

بچه ها امروز تو خيابون خيلي خويد داشتم دستم پر پر بود ب سختي داشتم مياوردم وسايلو يك پسره جوون ديد منو گفت كمك نميخواي منم دارم اونوري ميرم گفتم ن ممنون دستتون درد نكنه خودم اوردم بقيش خيلي سنگين بود ب نظرتون بايد مياورد؟!

ميگم نكنه بهش برخورده ديگه تو جامعه ب كسي كمك نكنه واقعا خيلي خوشحال شدم ديدم يكي ب فكر بقيه هست ولي من ميخواستم مشكلمو خودم حل كنم نظرتون چيه

قضاوت فقط کار خداست...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تا حالا برام پیش نیومده ولی فکر کنم من باشم کمک میگیرم البته اگر موجه باشه

يك هندونه ٨ كيلويي داشتم 

دوتا مشما ميوه 

دوتا هم مشما نوشابه و اينا

قضاوت فقط کار خداست...
يك هندونه ٨ كيلويي داشتم  دوتا مشما ميوه  دوتا هم مشما نوشابه و اينا

کمک می گرفتی عزیزم

البته اگر شوهرت بد دل نباشه و بعد دردسر نشه

من شوهرم بد دل نیست و اصولا تو کارم با همه جور آدمی طرفم و مشکل نداشتم تا حالا

شما هم خودت بسنج

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
کمک می گرفتی عزیزم البته اگر شوهرت بد دل نباشه و بعد دردسر نشه من شوهرم بد دل نیست و اصولا تو کارم ...

نبابا اصلااا بددل نيست اومدم گفتم بهش گفت واااا ديونه

قضاوت فقط کار خداست...