2777
2789
عنوان

اوایل بارداری

4611 بازدید | 32 پست

سلام خانوما دکتر با احتساب اولین روز قاعدگی میگه 7هفته هستی ولی دکتر سونوگراف گفت 5هفته و 1روز،سونوگراف گفت ساک حاملگی وجود داره ولی قطب جنین دیده نمیشه یعنی قلبی نمیبینم باید سونو داخلی انجام بدی ک دقیق تر بهت بگم،احتمال 95%سقط میشه،جواب رو ب دکترم نشون دادم گفت  خونریزی داری گفتم نه،هفته دیگه بیا،اگه تو این ی هفته افتادی رو خونریزی برو بیمارستان،چیکار کنم دارم میمیرم از استرس،کسی مثل من بوده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

استرس نداشته باش فقط صبرکن انشالله تشکیل میشه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

عزیزم اصلاااا استرس نداشته باش

منم مثل تو وقتی رفتم دکتر ۵ هفته بودم و دکترم تو مطب خودش سونو کرد و گفت قطب جنین دیده نمیشه ولی ساک حاملگی هست و گفت باید سونوی واژینال بشی ولی لازم نیس و زوده واسه تشکیل قلب

گفت جای نگرانی نیست و دو هفته دیگه بیا

منم ۷ هفته رفتم و خداروشکر همه چی اوکی بود

اگه خونریزی نداری نگران نباش حرف الکی زده که سقط میشه و فلان

ایشالا نی نیت سلامته

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
واقعا???خب تو اون 20روز چیکار کردی???

هیچی 

استراحت 

تا تونستمم به خودم رسیدم 

سرچ کردم تو گوگل نوشته بود به خوبه 

اونموقع هنوز ویارمم شروع نشده بود صبحونه  کره و مربای به میخوردم میگن برای تشکیل قلب خوبه

پسر نازم عاشقتم  

عزیزم اشتباهت اینه که زود رفتی دکتر من ۸ هفتگی رفتم که سونو گفت ۷ هفته ای و قلب هم شکر خدا میزد ۲ یا ۳ هفته دیگه برو ، بسپار به خدا اگر قراره سقط بشه سقط میشه ولی اگر سالم باشه استرس بدترین چیزه براش ، پس برای مادرشدن آرامش داشته باش

من یه بارداری پوچ داشتم اما باورت نمیشه همش خداروشکر میکردم میگفتم خدایا راضی ام به تو

با پیاز درمانی باردار شدم ،دوستان من باردارم خداروشکر میکنم که بعد از ۲ سال باردار شدم ( نه خودم مشکلی داشتم نه شوهرم ولی باردار نمیشدم )                      من از روش پیاز درمانی استفاده کردم البته این روش برای خانمهای تنبلی تخمک بسیار خوبه ( فقط هورمون پرولکتین بالا نباشه درصورت بالا بودن درمان کنید بعد پیاز درمانی کنید )                                        *****من از روز پنج پریود تا ۱۲ پریود از این روش استفاده کردم :اول ۲ لیوان آب گذاشتم جوش بیاد بعد ۲ عدد پیاز زرد ( حتما زرد باشه چون هورمون زنانه بیشتری داره) به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم کردم در قابلمه ریختم بعد گذاشتم تا ۵ دقیقه بجوشه و بعد زیر گاز رو خاموش کردم و گذاشتم که ولرم بشه و اب پیاز رو که حدودا یک لیوان میشه رو خوردم ( خیلی طعم خوبی نداره اما به شیرینی بچه دار شدن می ارزه )و خدارو هزاران مرتبه شکر در ماه دوم حامله شدم البته میگن این روش پیازدرمانی تا ۳ دوره انجام بشه ولی من بعد از دو دوره جواب گرفتم
من ایقد گریه کردم سرم داره میترکه

میدونم چی میگی 

خودمم انقدر گریه میکردم 

سه چهار روز کارم گریه بود 

الان من دارم راهنماییت میکنم دیگه تجربش رو دارم استراحت کن چیزای مقوی بخور مغز بادوم و پسته بخور هر روز 

۲۰ روز هم صبر کن بعد برو سونو 

پسر نازم عاشقتم