2821
2789
عنوان

لاکچری خورا

765 بازدید | 50 پست

سلام شبتون بخیر من سه شنبه یه مهمان اقا دارم که خیلی باکلاسه و قرار بعد شام بیاد خونمون بنطرتون چی واسه پذیرایی خوبه که لاکچری وشیک باشه چند نمونه باشه میوه و هندوانه وشربت ونسکافه هست لطفا نظرهای دیگه درضمن شوهرم هست فکربد نکنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی اسموتی البالو ک فصل البالوم هس

ژله بستنی 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

فکر بد نکردم. اصلا به من چه؟تارت میوه بگیر😆من امروز تارت توت فرنگی گرفتم جات خالی دارم با چایی میخورم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

فکرکردم منظورت تخم مرغه 

اخه تومشهدبه تخم مرغ میگن لاکچری بخاطراون اعتراض تاریخی  

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی

شام سعی کن ته چین یا لازانیا در کنارش کشک بادمجون و سوپ 

میوه هم انبه و موز و گیلاس اینا خب خوبه بازم ببین خودت چی فکر میکنی

بعد دسر هم کیک یخچالی خوبه

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼