2777
2789
عنوان

بریچ بودن یعنی چی؟؟؟؟

256 بازدید | 12 پست

سلام دوستلن من دوقلو باردارم(ارثی) ۱۸هفته

امروز رفتم انومالی گفت هر دو وضعیت بریچه،اینو میدونم ک بریچ یعنی سرش بالاست ولی میگم خطرناکه؟؟؟؟؟

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا تا آخرین هفته بارداری کلی میخان بچرخن 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

ن عزیزم 

سزارینم نمیشی

بچه هزار مدل میچرخه تو اون زمان ک شما رفتی سونو بریچ بوده

تا زمان زایمانم درست میشه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
ن عزیزم  سزارینم نمیشی بچه هزار مدل میچرخه تو اون زمان ک شما رفتی سونو بریچ بوده تا زمان زای ...

وای یعنی دوقلو رو سزارین نمیشم؟؟؟؟!!!!

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
وای یعنی دوقلو رو سزارین نمیشم؟؟؟؟!!!!

بستگی ب وضعیت جنین تو اون هفته داره،در کل خواستم بگم با بریچ بودنشون توی هفته۱۸نمیشه گفت سزارین میشی

من مادرم طبیعی زایمان کرد دو قلو رو

البته خیلی سال پیش

ولی اگر شرایط خوب باشه دیگ سز نمیکنن

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792