2777
2789
عنوان

دو قلو 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 58 پست
خواهش میکنم، منم استراحت مطلق بودم چون نزدیک بود ۲۷ هفته زایمان کنم با استراحت به ۳۳ رسیدم ولی بدنم ...

منم کمر درد نداشتم شکمم خیلی کوچیک بود ورمم نداشتم دفع پروتیین و دیابتم نداشتم فقط ویار وحشتناکی داشتم یادم میاد میخوام گریه کنم ولی هفته 33تشخیص دادن آب دور جنینام کم شده با زور تا هفته34 نگهم داشتن ولی دیگه ضربان قلبشون کم شد مجبور شدن سزارینم کردن 

برا من ۳۳ هفته و ۵ روزشون بود دخترم ۱۶۸۰ و پسرم ۱۷۵۰ دکترم میگفت وزنشون نسبت به سنشون خیلی خوبه ولی ...

اره وزنشون خوب بوده نسبت به سن بارداریت.دخترای من شکمم جا نداشت رشد کنن رشدشدن عقب بود سز شدم وگرنه تا ۳۷ هفته میتونستم نگهدارم.الان انقد دوست دارم بزرگ بسن وزن بگیرن که نگو همش با بچه های دیگه مقایسشون میکنم ناراحتم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کمر درد نداشتم شکمم خیلی کوچیک بود ورمم نداشتم دفع پروتیین و دیابتم نداشتم فقط ویار وحشتناکی داش ...

من الان خیلی لاغر شدم  به خاطر استرس و ویار 

شما هم لاغر شدین؟؟

خودم ۴۶ کیلو بودم😶

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من الان خیلی لاغر شدم  به خاطر استرس و ویار  شما هم لاغر شدین؟؟ خودم ۴۶ کیلو بودم😶

من تا چهارماهگی وزن کم کردم خیلی لاغر شدم درصورتی که من ریزه میزه نبودم ولی بعد چهارماهگی17کیلو اضافه وزن پیدا کردم 

منم کمر درد نداشتم شکمم خیلی کوچیک بود ورمم نداشتم دفع پروتیین و دیابتم نداشتم فقط ویار وحشتناکی داش ...

خدارو شکر که به سلامتی به دنیاشون آوردی خدا براتون حفظشون کنه... دوقلویی تو بهترین شرایط هم یه جاش میلنگه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
من72کیلو بودم شدم 90    اصلا اصلا شکمم نداشتم به هرکی می گفتم دوقلو دارم تعجب میکرد

چون من قبلش لاغر بودم از ماه ۳ به بعد معلوم بود باردارم ولی تا آخرش کسی باورش نمیشد دوقلو هستش تو بیمارستان هم که گفتم دوقلو هستش ماماها میخندیدند میگفتن حتما زیر ۱ کبلو هستن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خدارو شکر که به سلامتی به دنیاشون آوردی خدا براتون حفظشون کنه... دوقلویی تو بهترین شرایط هم یه جاش م ...

قربونت عزیزم خدا نی نی های شما هم حفظ کنه ،دخترای من الان پنج سالشونه ولی هیچوقت اذیتای دوران بارداری از یادم نمیره

اره وزنشون خوب بوده نسبت به سن بارداریت.دخترای من شکمم جا نداشت رشد کنن رشدشدن عقب بود سز شدم وگرنه ...

الان چند ماهشونه و چقدره وزنشون ؟ برا من سه ماه و ۱۳ روزشونه دخترم ۱۰ روز پیش ۴ کیلو نیم بود پسرم ۵ کیلو 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣