2777
2789
عنوان

دو قلو 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 58 پست
حاملگیش خیلی سخته؟ 

اره سخته.ویارش هم بده.همش استرس داری زود به دنیا بیان

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاملگیش سخت و پر خطر ویار وحشتناک زایمان زودرس 

برا من ویارم زیاد بود ولی نه اونقدر که عیر قابل تحمل باشه بعضی روزها بعضی از ساعات روز ولی طولانی مدت بود تا ماه ۶ ویار داشتم ماه ۸ هم زایمان کردم

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
ای جان ، زایمانت سز بود؟ حس ترکیدن نداشتی؟؟😁

بله عزیزم سزارین شدم .چرااااا این آخرها حس میکردم واقعا جا ندارم و همین اتفاق هم افتاد دکترم گفت جاشون تنگه ۳۳ هفته بدنیا اومدن

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
برا من ویارم زیاد بود ولی نه اونقدر که عیر قابل تحمل باشه بعضی روزها بعضی از ساعات روز ولی طولانی مد ...

من ویارم خیلی بد بود معذرت میخوام ولی همش توی دستشویی بودم خونریزی شدید داشتم استراحت مطلق بودم هفته34هم زایمان کردم 

بله عزیزم سزارین شدم .چرااااا این آخرها حس میکردم واقعا جا ندارم و همین اتفاق هم افتاد دکترم گفت جاش ...

عزیزم چند کیلو بدنیا اومدن؟دخترای من اول ۳۶ هفته بدنیا اومدن ۱۹۰۰ و ۱۸۰۰چون شکمم جا نداشت رشد کنن سز شدم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
من ویارم خیلی بد بود معذرت میخوام ولی همش توی دستشویی بودم خونریزی شدید داشتم استراحت مطلق بودم هفته ...

خواهش میکنم، منم استراحت مطلق بودم چون نزدیک بود ۲۷ هفته زایمان کنم با استراحت به ۳۳ رسیدم ولی بدنم سبک بود اصلا ورم نداشتم یا کمر درد خیلی راحت بودم ولی از تو حس میکردم  هر آن شکمم میترکه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
عزیزم چند کیلو بدنیا اومدن؟دخترای من اول ۳۶ هفته بدنیا اومدن ۱۹۰۰ و ۱۸۰۰چون شکمم جا نداشت رشد کنن سز ...

برا من ۳۳ هفته و ۵ روزشون بود دخترم ۱۶۸۰ و پسرم ۱۷۵۰ دکترم میگفت وزنشون نسبت به سنشون خیلی خوبه ولی دیگه جا نداشتند خصوصا که رحمم هم دوشاخ بوده و سر عمل فهمیدم  😐دکترم میگفت معجزه شده با رحم دوشاخ دوقلو نگه داشتی اونم تا ۳۳ هفته😘

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خواهش میکنم، منم استراحت مطلق بودم چون نزدیک بود ۲۷ هفته زایمان کنم با استراحت به ۳۳ رسیدم ولی بدنم ...

شما احساس فشار تو دهانه رحمتون داشتین تو بارداری؟ منظورم از سه چهار ماهگی هست؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم