2777
2789
والا ما که باهاش درگیریم میبینیم خیلی خبریه البته من خودم پزشکی نمیخونم

عزیزم از نظر درامد نگفتم ... وگرنه هرکسی میدونه که این شغل از نظر درامد عالیه ... از نظر سختی درس و سختی کار بهش گفتم ...

چون خیلی ها رو دیدم به صرف حرف دیگران رفتن بعد پشیمون شدن .... برای یک خانم که 4 سال دیگه بخواد ازدواج کنه و بچه دار شه ...  کشیک های شب و سرپا موندن های طولانی اسیب های جدی به دنبال داره

یعنی کلا فقط از هرکدوم دو سه تا رو جواب ندادی؟   ... عزیزم خب قبولی دیگه

گفتم

شیمی 13 تا مسئله ست،تو مسائل نسبت به حفظیا خیلی بهتر عمل میکنم،خدا میدونه چن تا غلط دارم

تو فیزیکم تستای فیزیک اتمی شو نزده م

بقیه شم یادم نی

تو زیستم نظریات داروینو جواب ندادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگ در خودت میبینی بمون.من امسال دیر شروع کردم ب نسبت . ولی خب با برنامه خوندم و بهتر از اون چیز ...

چی بگم والا .... خجالت میکشم دوباره یه سال دیگه پدر و مادرم برام خرج کنن ....  از طرفی خب کی دوس داره یه سال دیگه بمونه .... پیرا پزشکی قبولم ... ولی شک دارم .... چون دارو یا دندون میخواستم ...حالا نمیدونم اگه یه سال بمونم بازم همین اش و همین کاسه میشه یا میتونم علاقمو قبول شم