اخه من تو رشته دیگه نمیتونم خودمو تصور کنم مدیرمونم انقدر گف باید پزشک بشی،تن و بدنم داره میلرزه
عزیزم حرف منو گوش کن .... یه ذره برو تحقیق کن .... من مطمئنم انقد بقیه تو گوشت خوندن این تصور رو داری ... یه ذره برو اه و ناله های بچه های پزشکی رو ببین ... بارها شنیدم فقط کسی میتونه تا اخر تو این رشته دووم بیاره که عااااشق واقعی پزشک شدن باشه .... وگرنه اگه بخاطر پرستیژ میگی یا اینکه خانم دکتر صدات کنن ... تو همون ترم اول انقد پزشک میبینی که واست عادی میشه ... بعدش تو میمونی و یه خروااار درس ... تو میمونی که نمیتونی به تفریحاتت برسی .... تازه تو میانسالی میتونی پولدار شی .... کل جوونیتو باید پای درس بگذرونی ....
اینا رو که گفتم اصلا منظورم این نیست که پزشکی بده ... منظورم اینه که بخاطر انتظارات دیگران ایندتو خراب نکن
ببین اگ در خودت میبینی بمون.من امسال دیر شروع کردم ب نسبت . ولی خب با برنامه خوندم و بهتر از اون چیزی ک فک میکردم نتیجه میگیرم ولی خب برای پزشکی نیاز ب زمان دارم برا خوندن ک با ی سال خوندن حله
توجه توجه.این کاربری مال دونفره.یکیمون پشت کنکوره و قراره خانم دکتر بشه.اون یکی واقعا داره خانم دکتر میشه و پزشکی میخونه😍😍
باور کن تو پزشکی خبری نیست ... اواز دهل از دور خوشه
والا ما که باهاش درگیریم میبینیم خیلی خبریه
البته من خودم پزشکی نمیخونم
فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
حرفتونو باور دارم میدونید،از خود راضي نیستم میگم من ک تاپ بودم همش چرا باید غیرپزشکی بخونم
برو چیزی که دوست داری
اگه بری چیزی که بهش علاقه نداری واقعا عذاب میکشی
مثل من
فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤